• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 79583.64

Автокрісло Gro - Up 1-2-3(79583.64)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Функціональне, ергономічне і безпечне автокрісло, яке адаптується до зростання дитини від 9 міс. до 12 років завдяки регульованим по висоті підголовнику і ременям безпеки.
Монолітна структура автокрісла забезпечує міцність і стійкість крісла в автомобілі, а поглиблені м'які бічні крила автокрісла і підголовник забезпечують бічний захист дитини в автомобілі.
Залежно від віку дитини для захисту використовуються 5-ти точкові ремені безпеки автокрісла(Група 1, 9-18 кг) або 3-х точковий ремінь безпеки автомобіля(Група 2/3, 15-36 кг).
Автокрісло повторює форму тіла дитини, забезпечуючи комфорт і безпеку в поїздці. Для найменших в комплекті є знімний вкладиш. Під час тривалих поїздок дитина завжди може комфортно поспати, завдяки зручному регулюванню нахилу спинки.
Текстиль автокрісла зроблений з пористого дихаючого матеріалу, який легко знімається і підлягає машинному пранню при 30°C.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари