• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 2317-02

Молочна суміш HiPP Comfort, 300 р.(9062300139454)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Вік введення :

з народження

Склад: рослинні олії з бета пальмітатом 1(пальмовий олеїн, низкоэруковое рапсова олія,
соняшникова олія), мальтодекстрин, лактоза, гідролізат білків молочної сироватки, кукурудзяний крохмаль,
пребиотики(галактоолигосахариды з лактози), кальцію ортофосфат, ефіри моно- і диглициридов жирних
кислот, хлорид калію, джерела длинноцепочечных жирних кислот LCP 2(риб'ячий жир, рослинна олія з
Mortierella alpina), гідроксид калію, хлорид магнію, холін, гідроксид натрію, L- фенілаланін, L- Тирозин,
вітамін С, L- триптофан, таурин, інозитол, карбонат кальцію, вітамін Е, сульфат заліза, L - карнітин, пробіотики
(молочнокислі лактобактерії L.fermentum hereditum ®)³ніацин, пантотенова кислота, оксид цинку, вітамін
А, сульфат міді, вітамін В2, вітамін В1, вітамін В6, йодат калію, сульфат марганцю, фолієва кислота,
вітамін До, вітамін D, селен, біотваней, вітамін B12.
1 жир, спеціально структурований за зразком грудного молока
2 LCP - длинноцепочечные полиненасыщенные жирні кислоти ARA/DHA
3 Lactobacillus fermentum CECT 5716

Переваги продукту :

HiPP "Comfort" - дитяча суха молочна суміш, яка допомагає при здутті, кольках і замках.

Чутливе травлення досить часто зустрічається в течії перших тижнів і місяців життя дитини. Саме у цей період система травлення ще тільки налагоджується і нерідко виникають здуття, схильність до запорів, які супроводжуються плачем і занепокоєнням малюка і викликають хвилювання у усієї сім'ї. HiPP "Comfort" допомагає при взутии, кольках і замках і забезпечує усі фізіологічні потреби дитини в поживних речовинах і енергії. Поліпшення травлення і стільця відбувається завдяки спеціальному складу HiPP "Comfort" :

Низький вміст лактози : HiPP "Comfort", як і материнське молоко, містить легко засвоюваний молочний цукор - лактозу. Оскільки деякі малюки з проблемами травлення не дуже добре сприймають лактозу, зміст лактози в HiPP "Comfort" значно понижений.

Розщеплений білок: HiPP "Comfort" містить низкоаллергенный глибоко розщеплений білок, який значно краще засвоюється дитиною. Завдяки цьому, суміш також підходить для дітей з ризиком алергии.

HiPP "Comfort" містить легко засвоюваний жир(бета-пальмітат), структура якого наближена до жирних кислот грудного молока, що сприяє послабленню стільця.

Пребиотики: харчові компоненти, які входять до складу грудного молока, підтримують розвиток пробіотиків і власної мікрофлори кишечника, тому послабляють стілець.

Пробіотики: пробіотичні культури лактобактерій L.fermentum, які входять до складу грудного молока.

Згідно з останніми науковими рекомендаціями, HiPP "Comfort" додатково містить натуральні жирні кислоти LCP, Омега- 3 і Омега- 6, які сприяють розвитку мозку і зору дитини. LCP також міститися в грудному молоці і особливо потрібні в течії перших місяців життя дитини, тому що в цей період организмребенка не виробляє їх самостійно в достатній кількості;

HiPP "Comfort" виготовлена: без цукру, без глютену.

HiPP "Comfort" відповідно до європейських і українських законодавчих вимог до дитячого харчування, виготовлена: без барвників, без консервантів, без ароматизаторів, без генетично модифікованих компонентів(без ГМО). У зв'язку з наявністю розщепленого білку, запах і смак HiPP "Comfort" відрізняється від запаху і смаку традиційних молочних сумішей, але немовлята швидко до нього звикають. При вживанні суміші можлива зміна кольору стільця на зеленуватий, що не є ознакою захворювання і не вимагає відміни продукту.

Рекомендації по використанню:

  • Перед початком вживання молочної суміші потрібна консультація лікаря. Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента продукту.
  • HiPP "Comfort" - це живлення для дітей, схильних до здуття животика, кольок і замків, яке використовується при недостатній кількості або відсутності грудного молока як з народження дитини, так і надалі разом з іншими продуктами прикорму.
  • HiPP "Comfort" може використовуватися також для дітей з ризиком розвитку алергії.
  • Не використайте HiPP "Comfort", якщо у дитини виражені прояви алергії на білок коров'ячого молока.

Починати використання суміші HiPP Comfort необхідно на 1-2 годування в день або по 30 мл в кожне годування у поєднанні із звичайною сумішшю. При недостатньому ефекті кількість суміші HiPP Comfort необхідно поступово збільшувати аж до повної заміни усіх годувань.

Особливості приготування :

1. Помийте руки. Перед приготуванням молочної суміші простерилизируйте пляшку і соску для годування. Закип'ятіть свіжу питну воду і охолодіть її до температури 40 °C.

2. Приготуйте в мірному посуді необхідну кількість води(згідно таблиці дозувань). Налийте 2/3 об'єми підготовленої води в пляшку.

3. Мірною ложкою відміряйте необхідну кількість сухої суміші(згідно таблиці), знімаючи надлишок тупим краєм чистого ножа і висипте в пляшку з водою.

4. Щільно закрийте пляшку і ретельно потрясіть її.

5. Додайте іншу 1/3 підготовлена вода і знову ретельно потрясіть пляшку.

6. Охолодіть готову молочну суміш до температури годування(приблизно 37°C). Перевірте температуру!

Важливо! Для приготування молочної суміші використайте рекомендовану температуру 40 °C. Для приготування дитячого харчування забороняється використання води з колодязів і каптажних джерел. Після приготування суміші можливе її розшаровування, яке зникає при струшуванні пляшки. Розлучену суміш слід використати упродовж однієї години.

Умови зберігання :

Закритий пакет(упаковку) зберігайте в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3°C до 25°C. Відкритий пакет(упаковку) щільно закривайте і зберігайте в сухих і гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25°C. Вміст відкритого пакету використайте упродовж 3-х тижнів.

Країна-виробник:

Німеччина

Характеристики
Ступені суміші: 0-12 міс.
Властовості: з порушенням травлення
Вид: Суха суміш
Вік: 0+
Вага: 300 g.
Країна реєстрації бренду: Німеччина

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари