• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 93051

Babybjorn. Рюкзак-кенгуру Baby Carrier One Cotton Mix Denim blue(93051)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Рюкзак-кенгуру нового покоління Baby Bjorn Baby Carrier One має чотири позиції для носіння малюка лицем до себе і особою вперед. Поясний ремінь і регульовані плечові лямки забезпечують безпечне і ергономічне використання.

Рюкзак-кенгуру One - багатофункціональний рюкзак-кенгуру для носіння дитини на грудях і на спині:

  • з народження до 3-х років
  • розроблений спільно з педіатрами, забезпечує правильну підтримку голови, спини і ніг зростаючої дитини
  • 4 способи носіння на грудях і на спині
  • передбачено спеціальне положення для новонароджених, є можливість носити дитину як лицем до себе, так і особою вперед, а також у себе на спині
  • ергономічний рюкзак-кенгуру, здатний забезпечити максимальний комфорт
  • можливість регулювання, зручні плечові ремені з підкладками і поясний ремінь, що розподіляє навантаження

Завдяки унікальному дизайну рюкзака-кенгуру One забезпечується повна безпека при переміщенні дитини на спину. Виконавши нескладні дії, можна без яких-небудь ризиків перемістити того, що знаходиться у вас на грудях в рюкзаку-кенгуру малюка собі на спину. При цьому, плечові ремені залишаються на тілі у вигляді замкнутої петлі, забезпечуючи безпеку дитини. Щоб усадити малюка на спину, сторонню допомогу не потрібно. Просто, безпечно і зручно!
Окрім плечових ременів з підкладками, рюкзак-кенгуру One оснащений міцним поясним ременем. Такий дизайн забезпечує максимальний комфорт при носінні зростаючої дитини. Завдяки поясному ременю вага дитини розподіляється на стегна, зменшуючи навантаження на спину і плечі. Малюка можна саджати в одне з чотирьох положень з нормальним або широким розташуванням ніг.
Рюкзак-кенгуру One може використовуватися для дітей з самого народження і регулюється під зростаючу дитину. У вертикальному положенні забезпечується безперешкодний доступ повітря, в той же час, можна стежити за диханням малюка.
Знаходячись в рюкзаку-кенгуру One, дитина може вільно рухати руками і ногами, що стимулює розвиток м'язів, моторики і балансу.
Р
егулируйте положення і розміри рюкзака-кенгуру, не виймаючи дитину. One є зручним для більшості людей, тому ви можете легко мінятися їм з партнером. Лише декілька рухів і рюкзак підлаштується під вашу статуру.
Рюкзак-кенгуру One відповідає рекомендаціям Міжнародного інституту тазостегновій дисплазії, які визначають правильне положення дитини.
Високоякісна м'яка тканина з суміші бавовни і поліестеру робить рюкзак-кенгуру дуже міцним.
Вік: від народження(3.5 кг/53 см) до 15 кг
Безпека: відповідає вимогам стандарту для рюкзаків-кенгуру, EN 13209-2: 2005.
Машинне прання при температурі 40 °C. Стирати окремо від інших речей м'яким пральним засобом без вибілювача.
Зручний рюкзак-кенгуру, який можна згорнути, упакувати і покласти в сумку або коляску.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари