• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 3399

Play - Doh. Ігровий набір "Солодка вечірка"(В3399)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набор від компанії Hasbro "Солодка вечірка" - це прекрасна можливість для малюків влаштувати своїм іграшковим друзям незабутнє свято. З купою смачних і красивих пригощань, які можна виліпити з пластичної, ніжної і безпечної маси для ліплення, - Play - Doh.
Відчуття свята приходить при одному виді великої яскравої коробки з набором - до того вона весело і красиво оформлена. А вже коли справа доходить до її вмісту, то захвату дитини, що отримала іграшку в подарунок, просто немає меж.

Отже, в наборі є:

  • Цілих п'ять пластикових баночок з пластиліном Play - Doh. Яскравих, соковитих і приємних кольорів: помаранчевого, рожевого, ніжно-кремового, блакитного і білого. Вага пластиліну(загальний) - 280 грамів.
  • Дві симпатичні тарілочки з фігурними краями для готових десертів.
  • Підставка для тортиків на високій ніжці, що закривається красивим прозорим ковпаком.
  • Вилка і ножик, а також лопатка, що зображує чоловічка з ніжками.
  • Пристосування для створення чудових кремових візерунків.
  • Декілька форм для вирізування основ тортиків і тістечок - у вигляді метелика, зірочки, квіточки і інші.

Іграшка, призначена для діточок трьох років і старше, довго-довго їм не набридає. Вони з таким задоволенням створюють різноколірні тортики і тістечка, фантазуючи і прикрашаючи їх кожного разу по-різному. Адже окрім основних форм, на боках пресу для крему, а також на інших аксесуарах є безліч маленьких півформ. Вони призначені для оформлення солодких десертів(до речі, насправді не солодких, а солоних - це спеціально зроблено, щоб хлоп'ята в рот пластилін не тягнули).
Виліплюючи маленькі фігурки, діти добре тренують дрібну моторику. А створюючи і прикрашаючи нові десерти, розвивають уяву. А ще набір допомагає розвитку мови(особливо якщо з друзями грати) і сприяє вихованню усидливості, уважності, акуратності.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари