• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 058988

Дитяче молочко Similac 4(18 м+), 600г(5391523058988)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Краще живлення для Вашого малюка - це грудне вигодовування. Але якщо з якихось причин воно неможливе, Вам допоможе дитяче харчування Similac. Це дитяче харчування, призначене для заміни грудного вигодовування в перші місяці життя Вашого малюка. Суміші Similac по своєму складу максимально наближені по сотаву до грудного молока. Забезпечують комфортне травлення, розвиток імунітету і здорове зростання малюка.
Усі суміші Similac не містять ГМО, пальмової олії, консервантів і барвників.
Відсутність пальмової олії в дитячих молочних сумішах сприяє нормалізації діяльності ШКТ малюків, зменшує частоту замків і кольок, покращує щільність стільця і сприяє оптимальному засвоєнню кальцію, мінералізації кісткової тканини.

Особливі вказівки

Використайте продукт відповідно до рекомендацій лікаря.
Суворе дотримання правил гігієни, рекомендацій по поводженню з продуктом і умов зберігання дуже важливо при приготуванні дитячої суміші. Недотримання цих інструкцій може завдати серйозної шкоди здоров'ю дитини.
Сухі дитячі молочні суміші після розкриття упаковки не є стерильними. Їх використання у недоношених дітей і у дітей з можливими порушеннями імунітету можливо тільки за призначенням і під спостереженням педіатра.
Використайте тільки воду, прокип'ячену при сильному кип'яченні впродовж 5 хвилин. Остудіть воду і розведіть суміш, строго наслідуючи інструкцію.
Якщо Ви розвели суміші більше, ніж на одне годування, вона повинна зберігатися в холодильнику при температурі 2-4ºЗ і бути використана впродовж 24 годин.
Після початку годування узята порція суміші має бути використана впродовж години. За годину залишки вилийте.
Ніколи не готуйте і не розігрівайте суміш в мікрохвильовій печі. Це може привести до серйозних опіків.

Характеристики
Ступені суміші: 18 міс.+
Вид: Суха суміш
Вік: 18+ m.
Вага: 600 g.
Країна реєстрації бренду: Нідерланди

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари