• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 161414-072

Пляшка для спорту "DISNEY FROZEN 2"(161414-072)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Компанія SOLMAZER (Туреччина)що почала свою діяльність як невелике сімейне підприємство по виготовленню виробів із скла, ось вже декілька десятиліть є виробником надійного і зручного кухонного і столового посуду і кухонного начиння під брендом HEREVIN. Продукцію SOLMAZER знають і із задоволенням купують в 73 країнах світу на 5 континентах.

Красиве і практичне кухонне начиння і посуд HEREVIN(SOLMAZER) - відмінне доповнення до сервіровки столу і інтер'єру кухні. Це глеки для напоїв, банки різних місткостей для зберігання продуктів, місткості для сипких продуктів, цукорниці, сільниці і перечниці, набори для олії, соусу і оцту, а також всякі приємні дрібниці, такі необхідні на кухні. Корпус виробів виготовлений з гладкого або рифленого міцного скла, прозорого або декорованого.

Комплектуючі: кришки, ручки, дозатори, мірні ложки - з високоякісного твердого пластика яскравих кольорів. Банки для зберігання забезпечені герметичними кришками, що закручуються, місткості для сипких продуктів укомплектовані мірними ложечками, а кришки із спеціальним отвором для ложки забезпечать гарантовану зручність у використанні. Прозорий корпус місткостей дозволяє контролювати кількість вмісту і своєчасно поповнювати його.

Товари для кухні HEREVIN(SOLMAZER) - універсальна сучасна продукція для будинку, дачі, кафе або ресторану, яка виглядає естетично і декоративно. Невимоглива у відході, скляні місткості без пластикових елементів можна мити в посудомийній машині.

Продукція HEREVIN повністю відповідає стандартам якості ISO - 9001. Контролю якості продукції компанияSOLMAZER приділяє особлива увага, і у виробництві використовуються тільки безпечні для здоров'я людини і довкілля матеріали.

Фахівці компанії SOLMAZER регулярно проводять дослідження ринку і роблять активні і сміливі кроки в області вдосконалення дизайну, впровадженню новітніх технологій і сучасних матеріалів, щоб запропонувати своїм покупцям самі кращі товари. Дизайнери постійно створюють нові колекції виробів і наборів для кухні, кожного разу підтверджуючи якісний рівень яскравого і неповторного бренду HEREVIN(SOLMAZER), розширюють асортимент посуду із скла і кухонного начиння, модернізують існуючі товарні групи з урахуванням традицій, смаків і запитів людей на різних континентах. Продукція HEREVIN завжди різна і завжди нова!

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари