• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 2619

Емульсія дитяча гіпоалергенна для загару SPF30(150 мл)(922619)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Гіпоалергенна водостійка емульсія для загару SPF 30+ призначена для ніжної білої шкіри дітей, а також для особливо чутливої шкіри дорослих при дуже активному сонці або в перші дні перебування на сонці. Цей препарат згодиться також в горах, де сонячна активність найбільш висока. Запобігає можливості появи алергії і почервоніння шкіри, має протизапальну дію, забезпечує поступове формування стійкого загару і підвищений захист від негативної дії сонця.

Захист. У сучасну формулу препарату включені дуже м'які УФ-фильтры, які перешкоджають появі алергії. UVA/UVB- баланс на 1/3 складається із спеціальних фільтрів, що захищають від УФ-А випромінювання. Олія шареа являється природним УФ-фильтром, що посилює захист.

Відхід. Емульсія оберігає шкіру від обезводнення, захищає від дії вітру і солоної води. За допомогою олії шареа, пом'якшує і розгладжує. Протизапальні компоненти емульсії(вітамін Е, З, екстракт ромашки) запобігають появі почервонінь. Препарат швидко вбирається, не залишаючи клейкості, зберігає ефективність в час і після водних процедур.

Спосіб застосування : рівномірно нанести на суху шкіру. При тривалому перебуванні на сонці наносити через кожних 2-3 години.

Склад(INCI) : Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Isodecyl Neopentanoate, Diisopropyl Sebacate, Lauryl Lactate, Zinc Oxide, Dimethicone, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl - 2 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Methylene Bis - Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Methylpropanediol, Ethylhexyl Cocoate, Sodium PCA, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glyceryl Stearate, PEG - 100 Stearate, Aspalathus Linearis(Rooibos) Leaf Extract, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Artemia Extract, Ascorbyl Glucoside, Benzophenone - 3, 4 - Methylbenzylidene Camphor, Ethylhexyl Triazone, Caprylyl Methicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, ТЕА, Disodium Phenyl Dibenzimidazole Tetrasulfonate, Disodium Lauriminodipropionate Tocopheryl Phosphates, Beta - Carotene, Parfume, Butyrospermum Parkii(Shea) Butter, SC- СО2-extract Chamomilla Recutita(Camomile).

Характеристики
Тип: Захист від комарів

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари