• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 1374284

Коляска Cybex Priam Lux Seat for Scuderia Ferrari Silver Grey(арт.519000043) (1374284)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Priam Lux Seat - коляска преміум-класу з чудовим дизайном і багатофункціональним прогулочним блоком!

Коляска Priam Lux Seat легко і компактно складається однією рукою. Крісло Lux легко складається разом з рамою.

Коляску можна скласти в положення, при якому коляска самостійно коштує, а ручка знаходиться вгорі для зручності перенесення(ідеально для ресторанів, автобусів або потягів, або для зберігання будинку в коридорі).

Для машини і тривалого зберігання, коляска може складатися ще компактніше.

Сидіння коляски Priam Lux легко приймають горизонтальне положення однією рукою.

Унікальний джинсовий ефект досягається завдяки використанню ексклюзивної і неймовірно міцної тканини з твиловым ефектом.

Прогулочний блок CYBEX Priam Seat Luxe - це модуль для коляски Priam, яка є унікальною новинкою від компанії CYBEX. Сидіння встановлюється як лицем до батьків, так і проти.

Спинка легко розкладається в горизонтальне положення, забезпечуючи малюкові комфортний сон і дозволяючи використати сидіння для новонароджених.

Великий капюшон з високою мірою захисту від УФ-излучения захищає малюка, а віконце в капюшоні дозволяє спостерігати за дитиною. Сидіння CYBEX Priam Seat Luxe компактно складається разом з рамою.

Висота сидіння на рівні 80 см - при необхідності можна використати як стільчик для годування. Безпеку гарантують п'ятиточкові ремені з м'якими плечовими накладками.

Ремені безпеки регулюються легко і швидко. Роз'ємний обмежувальний бампер забезпечує додаткову безпеку. Оббивка виконана з унікальної джинсової тканини з саржевим ефектом.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари