• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 000014132

Apli Kids. Лялька-немовля Урсула 52 см(8435083681549)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Для дітей від 3 років.
Щоб ця лялька була схожа на новонародженого, відомий іспанський бренд Antonio Juan скопіював не лише пухкі щічки і прочинені губки, але і на тілі можна розглянути характерні припухлості, як у маленької дитини. Тому Урсула стане найулюбленішою і найреалістичнішою лялькою в колекції вашої дочки.

Особливості:
- Лялька Реборн уразить дівчаток своїм реалістичним виконанням, завдяки якому іграшка така схожа на справжнього новонародженого малюка.
- Особливо правдоподібно виглядає личко з прочиненим ротом, довгими віями і виразними очками.
- На ніжках і ручках ляльки ретельно пропрацювали маленькі пальчики, а також характерні припухлості і складочки.
- Навіть колір корпусу в точності повторює натуральний відтінок шкіри завдяки спеціальній технології багатошарового нанесення акрилової фарби.
- В комплекті також представлена м'яка ковдра для лялечки і її улюблена соска із спеціальним фіксатором.
- На іграшці одягнений світлий костюмчик із слинявчиком і шапочкою з декоративним принтом, аксесуари виготовлені з гіпоалергенного текстилю.
- Дівчатка і колекціонери належним чином оцінять ляльку ручної роботи, достовірність якої підтверджується іменним сертифікатом.
- Рухливі ручки і ніжки іграшки виготовлені з високоякісного вінілу з приємною на дотик поверхнею.
- Дівчатка легко представлять себе в ролі дбайливої матусі і придумають багато цікавих ігор за участю реалістичної лялечки.
Примітка: дизайн може відрізнятися від представленої на фото.

Пам'ятка по зверненню і відходу за реборном:
1. Щоб дитина могла повною мірою усвідомити цінність цієї колекційної ляльки, батькам варто дарувати її дівчаткам старше 14 років.
2. При зберіганні іграшки варто уникати перепаду температур, оскільки надмірне тепло розм'якшує вініл, а холод може привести до деформації, на прогулянку з лялькою слід вибрати одяг світлих відтінків і не можна залишати її біля джерел тепла.
3. Доглядати за реборном можна за допомогою вологої серветки з м'якою поверхнею, протираючи їй ділянки тіла іграшки, що забруднилися.
4. Категорично заборонено використання при відході мила, шампунів, миючих засобів і кремів, оскільки вони можуть порушити колір іграшки.
5. Ляльку не можна купати і наносити на її тіло парфюмированные води.
6. Небажано використати під час ігор з реборном головні убори, оскільки вони можуть зіпсувати волосся іграшки, що промальовувало вручну.
7. Пляшку або соску не варто залишати на довгий час у роті ляльки, оскільки це може стати причиною деформації губ і порушення їх відтінку.
8. Вії іграшки дуже ніжні, тому їх не можна мити водою і терти.
9. Рухати частини тіла і повертати голову ляльки варто дуже акуратно, без зусиль і різких рухів.

Характеристики:
Вік: від 3 років.
Розмір іграшки : 52 см
Вес: 1,8 кг
У комплекті: лялька.
Упаковка: картонна коробка.
Матеріал: вініл, текстиль.
Виробник: Antonio Juan.
Країна бренду : Іспанія.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари