• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код:

Стільчик Rosa(044028)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Для новонароджених усе нове і цікаве. З цієї причини варто приділити дитині трохи часу і не піддавати його занадто великій кількості подразників - він краще за усіх знає, скільки інформації він може отримати, щоб дізнаватися все більше і більше щодня. Саме тому при розробці рокера Rosa ми орієнтувалися тільки на бездоганно перевірені роками елементи, що забезпечують дитині спокій і гармонію.

Завдяки ручному механізму гойдання у малюка природним чином розвивається просторова уява, психомоторні навички і тілесна усвідомленість. Rosa оснащена зручним поворотним сидінням, завдяки якому дитина може розгойдуватися не лише спереду, але і збоку.

Rosa дозволяє зручно відрегулювати спинку в 3-х положеннях, залежно від того, що вашому малюкові треба в даний момент. Завдяки повністю плоскому розташуванню дитина може спати спокійно, а положення лежачи і сидячи ідеально підходить для відпочинку, ігор і повсякденної участі в сімейному житті.

Коромисло одним ходом перетворюється на звичайне коромисло - для цього використовуються стабілізатори, встановлені на полозах. Бігуни виготовлені з деревини буку, покритого лаком. Це не лише забезпечує дивовижну довговічність, але і робить рокер зручним для підлоги і не залишає на нім слідів.

Унікальна система складання дозволяє швидко підготувати гойдалку до транспортування. Цьому сприяє особливе транспортне положення спинки і можливість складання полозів. Коли качелька не використовується, вона займає дуже мало вільного місця.

У комплект входить вставка, призначена для найменших, яка дозволяє їм краще сидіти на сидінні. Устілка виготовлена ​​з 75% бавовни, що робить її повністю зручною і безпечною для чутливої шкіри дитини.

  • Rosa можна використати прямо з коробки - для цього не потрібні ніякі додаткові компоненти або інструменти.
  • Приглушені кольори Рози не відволікають дитину і дозволяють йому робити те, що він хоче на даний момент. Універсальний скандинавський стиль підходить для будь-якого інтер'єру.
  • Оббивку дуже легко чистити - зазвичай досить простого протирання вологою тканиною. Матеріал також можна стирати вручну при температурі до 30 градусів.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари