• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 044058

Дитячий візок з жорсткою люлькою 2-в- 1 Mari(044058)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Mari - унікальна коляска 2 в 1 із спортивним сидінням і жорсткою гондолою. Сидіння можна встановити особою вперед або назад залежно від віку, потреб і настрою дитини. Завдяки універсальним адаптерам рама повністю сумісна з більшістю популярних носіїв, у тому числі з Greet Carrier.

Щоб малюки почували себе комфортно, в комплект також входить м'який і зручний матрац PRESTIGE Line PPL1, добре відомий усім батькам Фики Мики. Матрац є сертифікованим медичним облаштуванням класу I і призначений для гондол. Його властивості підтверджені Позитивним укладенням Інституту матері і дитини. Чохол наматрацника можна стирати при 60 градусах, що дозволяють видалити більшість шкідливих мікроорганізмів.

Широкі можливості регулювання роблять Мари такою, що повністю адаптується як для дитини, так і для батьків. Ви можете контролювати висоту сидіння і гондоли, кут нахилу спинки і підставки для ніг на сидіння, а також висоту ручки. Розширений капюшон з вікном і високе зручне сидіння гарантують повний комфорт.

Mari - це коляска, продумана до найдрібніших деталей. Використовується міцний якісний матеріал, а ручка обтягнута стильною екошкірою. Конструкція візка дозволяє легко складати до компактних розмірів. Завдяки алюмінієвій рамі з анодованим покриттям візок стійкий до корозії і зберігає свій блиск навіть через декілька років. Светоотражающие елементи покращують видимість, підвищуючи безпеку як дитини, так і батьків.

Гнучкі безкамерні колеса з поліуретану, не вимагаючі обслуговування, стійкі до зносу і ушкоджень. Подвійні амортизатори, розміщені на рамі і передніх колесах, додатково зменшують вібрацію на нерівній поверхні, роблячи коляску Mari ідеальною як для міста, так і для "бездоріжжя". Спеціальна система дозволяє зручно встановлювати і знімати колеса "до клацання", завдяки чому складений візок може займати ще менше місця.

Mari укомплектована багатим набором аксесуарів - в комплект, окрім матраца Fiki Miki і адаптерів, входить ще теплий чохол для гондоли, москітна сітка для коляски(схована в підніжці), а також модна і стильна сумка для батьків.

  • 2 в 1: коляска і жорстка люлька
  • Матрац Fiki Miki - медичний прилад
  • Легко регульований
  • Розширений пік
  • Гнучкі безкамерні колеса
  • Подвійна амортизація
  • У комплекті універсальні адаптери
  • Алюмінієва рама з анодованого алюмінію
Характеристики

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари