• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6025

Пісочниця "Пісочниця - Паровоз"

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Пісочниця - Паровоз

Висота180 см
Ширина145 см
Довга3 метри
МатеріалСосна
Вид кріпленняне вимагає кріплення
Вес товару130 кг
Гарантія12 місяців
ВиробникSportBaby

Опис Пісочниця - Паровоз:

Власна пісочниця - мрія будь-якої дитини! А якщо ця пісочниця ще і у формі яскравого паровозика - це просто фантастика! Повірте, ваш малюк буде від неї в повному захваті!
У такій незвичайній пісочниці дитина із задоволенням гратиме годинами і сам, і зі своїми друзями, так що у вас не буде проблем, як зацікавити його відпочинком на свіжому повітрі.
Окрім звичайних ігор з піском, які сприятливо впливають на загальний розвиток дитини і зміцнюють його здоров'я, з пісочницею-паровозом перед ним відкриється можливість різноманітних ролевих ігор і веселих затій. Такі ігри допомагають соціальній адаптації дитини, умінню ладнати з іншими дітьми, сприяють розвитку його творчої фантазії.
До того ж, завдяки зручним навісам над основою пісочниці і кабіною машиніста, якими оснащена пісочниця-паровоз, захоплюючі ігри і пригоди будуть доступні вашому малюкові у будь-яку погоду.
А лавочки-трасформеры, пісочниці, що одночасно служать кришкою, допоможуть надійно захистити її вміст від дощу, вітру і бруду.
Пісочниця-паровоз від компанії "SportBaby" - краща прикраса дитячого майданчика і справжній подарунок дітям і їх дбайливим батькам!
Відповідність Госту
Пісочниця-паровоз продумана до дрібниць провідними інженерами "SportBaby" і виконана на власному виробництві компанії відповідно до сучасних європейських стандартів і високими вимогам Госту.
Ця модель пройшла перевірку якості і відповідає усім вимогам міжнародної сертифікації ЦЕ і TUV.
Використовувані матеріали
Виріб виготовлений виключно з натурального дерева - це сосна, вирощена в екологічно чистих районах України і висушена на сучасному устаткуванні компанії "SportBaby".
Усі елементи пісочниці-паровоза ретельно оброблені, відшліфовані до ідеальної гладкості і покриті сертифікованою водостійкою фарбою, яка надає виробу красивому яскравому вигляду.
Ця фарба, передбачена для зовнішніх робіт, і абсолютно безпечна для дитини, захищає деревину від негативної дії довкілля, гниття, грибка, і допомагає зберегти відмінний зовнішній вигляд виробу надовго.
Комплектація товару
Пісочниця-паровоз має оригінальну конструкцію.
У її комплектацію входять:
дерев'яна основа з вертикальними бортами;
дерев'яні кольорові крамнички-трансформери з отворами для зручного закривання пісочниці;
дах тенту на дерев'яних стійках, закріплених в кутах основи пісочниці;
кабіна машиніста з похилим дахом тенту і дерев'яною лавкою.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари