• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6029

Дитяча пісочниця "Sahara"

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Дитяча пісочниця Sahara

Висота150 см
Ширина145 см
Довга145 см
МатеріалСосна оброблена антисептиком
Вес товару25 кг
Гарантія12 місяців
ВиробникSportBaby

Дитяча пісочниця Sahara від компанії "SportBaby" - лідера з виробництва дитячого спортивного устаткування - відмінний атрибут для пізнавальних ігор, усебічного розвитку і цікавого відпочинку дітей дошкільного віку на свіжому повітрі.
Зручна і практична конструкція цієї пісочниці не займе багато місця у вашому дворі, а її оригінальний регульований дах захистить діток від пекучих сонячних променів і опадів, дозволяючи їм грати і веселитися за будь-якої погоди.
Зверніть увагу на те, що дах тенту цієї конструкції має різні кути нахилу, забезпечуючи тим самим кращий захист вашої дитини, а після закінчення дитячих ігор перетворюється на зручну кришку пісочниці, захищаючи її вміст від бруду, вітру і небажаної присутності тварин.
Дитяча пісочниця Sahara - це вибір дбайливих батьків, ідеальне співвідношення ціни, комфорту і якості.
Відповідність Госту
Дитяча пісочниця Sahara виконана інженерами компанії "SportBaby" з дотриманням високих вимог Госту і відповідає сучасним європейськими стандартам.
Використовувані матеріали
Виріб виготовлений з натуральної сосни, вирощеної в екологічно чистих районах, висушеній і ретельно обробленій на власному виробництві компанії "SportBaby".
Усі елементи дитячої пісочниці Sahara відшліфовані до ідеальної гладкості, покриті антисептичним сертифікованим лаком і безпечною водостійкою фарбою. Це дозволяє захистити деревину від зовнішньої дії, гниття, грибка і продовжити термін експлуатації виробу.


Комплектація товару
Дитяча пісочниця Sahara має оригінальну конструкцію.
У її комплектацію входять:
дерев'яна основа з бортами і зручними кутовими сидіннями;
дерев'яна стійка з механізмом для регулювання висоти і кута нахилу даху;
двосторонній дах тенту, закріплений на дерев'яних планках.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари