• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6060

Дитяча пісочниця 26

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Характеристики Дитяча пісочниця 26

Висота25 см
Ширина145 см
Довга145 см
МатеріалСосна оброблена антисептиком
Гарантія12 місяців
КолірКольоровий
ВиробникSportBaby

Дитяча пісочниця 26 від компанії "SportBaby" - класична пісочниця, яка допоможе вам організувати приємне і корисне дозвілля ваших дітей.
Завдяки простоті конструкції, лаконічності форм і яскравому дизайну, ця пісочниця впишеться у будь-який дизайн заміського будинку або дачі, і не займе багато місця у вашому дворі. Зате у ваших дітей викличе повний захват, адже діти просто обожнюють грати в піску!
Малюки можуть годинником малювати на піску, ліпити "паски", будувати всілякі вежі і цілі міста. Зайняття це, як стверджують педагоги і лікарі, не лише приємне, але і дуже корисне.
Доведено, що ігри з піском благотворно впливають на розвиток дрібної моторики і тактильних відчуттів, а це, у свою чергу, безпосередньо пов'язано з розвитком інтелекту малюка.
Сприяють ігри з піском і розвитку творчих здібностей крихітки, його фантазії і образного мислення, а виготовлення піщаних фігурок з різних форм допомагають вихованню у дитини усидливості, терпіння і акуратності.
Не менш корисна і ходьба босоніж по піску. Завдяки такому природному масажу зміцнюється зведення стопи, лікується плоскостопість і захворювання опорно-рухового апарату. Корисна така терапія і для зміцнення нервової системи. Так що походити босоніж по чистому піску корисно і дітям, і дорослим!
Відповідність Госту
Дитяча пісочниця 26 виконана фахівцями компанії "SportBaby" відповідно до сучасних європейських стандартів, і відповідає усім вимогам Госту.
Використовувані матеріали
Виріб виготовлений з натуральної сосни, вирощеної в екологічно чистих районах України.
Усі деталі конструкції ретельно висушені на власному виробництві компанії "SportBaby" і відшліфовані до ідеальної гладкості.
Для захисту від гниття, грибка і негативної дії довкілля усі елементи виробу покриті антисептичним лаком і сертифікованою водостійкою фарбою.
Комплектація товару
У комплектацію дитячої пісочниці 26 входить основа з вертикальними дерев'яними бортами і горизонтальною дерев'яною планкою для сидіння.
Виріб забарвлений в яскраві кольори. По вашому бажанню, колірна гамма товару може варіюватися.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари