Здоров'я та догляд

Товари для здоров'я і відходу

Тут представлені товари для здорового життя, профілактики захворювань і підтримки організму. Ортопедичні килимки, масажні килимки, атлетичні пояси і інші товари з цього розділу можна використати в домашніх умовах, тобто ви зможете піклуватися про себе без відвідування медичного центру або спортзалу. Проте ми рекомен...

Товари для здоров'я і відходу

Тут представлені товари для здорового життя, профілактики захворювань і підтримки організму. Ортопедичні килимки, масажні килимки, атлетичні пояси і інші товари з цього розділу можна використати в домашніх умовах, тобто ви зможете піклуватися про себе без відвідування медичного центру або спортзалу. Проте ми рекомендуємо обов'язково проконсультуватися з лікарем, перш ніж застосовувати масажні вироби або інші товари для здоров'я і відходу.

Масажні вироби

Правильний масаж здатний позбавити від багатьох проблем із здоров'ям, але краще за захворювання не допускати, використовуючи масаж як засіб профілактики. У "Агусике" ви можете купити масажні килимки і валики, "Обручі Здоров'я" і домашні ортопедичні тапочки - ці товари будуть корисні для профілактики і лікування захворювань в роботі опорно-рухового апарату і інших систем організму.

Рекомендуємо звернути увагу на масажні ортопедичні килимки для дітей і дорослих. Вони незамінні для профілактики плоскостопості і інших деформацій стоп, варикозного розширення вен; сприяють зняттю втоми і больових відчуттів в ногах, розминають зв'язки і сухожилля, активізують кровообіг. Завдяки своїй конструкції килимки діють на нервові закінчення і активні точки на стопах, побічно впливаючи на стан організму в цілому.

Аксесуари для безпечних тренувань

Помірні фізичні навантаження йдуть тільки на користь здоров'ю, а надмірне перенапруження може сильно зашкодити. Використайте аксесуари, які зроблять ваші тренування комфортнішими і безпечнішими - пояси-корсети для підтримки спини, атлетичні пояси, петлі для функціонального тренінгу. Ці вироби допоможуть уникнути перенапруження м'язів при піднятті тяжкості і під час спортивного зайняття, понизять навантаження на хребет і зменшать вірогідність травм.

Супутні товари

Стежте за свої здоров'ям і контролюйте показники фізичних навантажень за допомогою функціональних гаджетів. Хочете знати, яку відстань ви проходите впродовж дня? Рекомендуємо купити електронний крокомір і тримати все під контролем - пройдені кілометри, спалені калорії і час, витрачений на прогулянку.

Піклуйтеся про себе! Вибирайте якісні товари для здоров'я у "Агусике"!

Less
Ще