• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 718968

Аджика грузинська 300г(4820194980416)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Обпалюючий смак гострого перцю, наповнений соком стиглих овочів і прянощами запашних спецій, - це смак грузинської аджики, пікантної, пекучої, ароматної і шалено смачної.

У чому секрет ароматного смаку аджики? У контрасті смакових відтінків і вдало скомпонованном складі. Аджика ''Грузинська'' сильно відрізняється від інших подібних приправ. Її особливість - вона готується з великої кількості інгредієнтів, серед яких не лише овочі, але і яблука.

Солодкий перець, морква, лук, часник і томатна паста, приправлені яблучним пюре, розбавляють аджику веселкою смакових контрастів. Ну і звичайно ж, яка грузинська аджика без гострого перцю! Він робить приправу пекучою і пікантною.

Овочі, яблучне пюре і пекучий червоний перець - основні інгредієнти справжньої грузинською аджики!

Рекомендуємо спробувати нашу аджику зі свининою і червоним м'ясом. Приправа чудово підійде в якості соусу до м'яса гриль і копченим ковбаскам.

Аджика ''Грузинська'': Обережно! Буде обжигающе смачно!

СКЛАД:

перець солодкий(17,8%), лук(11,8%), морква(11,8%), часник(10,8%), томатна паста(19%), яблучне пюре(15,8%), цукор білий, сіль кухарська харчова, регулятор кислотності кислота оцтова, коріандр, перець гострий. Без ГМО.

Енергетична цінність(калорійність) на 100 г продукту: 334 kJ(кДж), 80kkal(ккал)

Поживна(харчова) цінність на 100 г продукту:

16,4(g) г белки- 3,7(g) г

Маса нетто: 300 р.

Термін придатності: 24 місяці від дати виробництва.

Характеристики
Тип: Аджика
Вага: 300г
Країна реєстрації бренду: Україна

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь