• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 197892

Антифриз А- 40 зелений 1л(4820031391627)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Мінімальна робоча температура, град. З:
Мінімальна робоча температура, град. З - Мінімальна робоча температура безпосередньо залежить від типу антифризу. Готовий антифриз зазвичай має температуру замерзання біля - 40 град. С. Антифриз-концентрат необхідно готувати самому, доливаючи воду, і від кількості доданої води безпосередньо залежить температура замерзання охолоджувальної рідини. Зазвичай на упаковці антифризу-концентрату є таблиця, де вказано, в якій пропорції слід готувати охолоджувальну рідину для досягнення тієї або іншої температури замерзання.

до - 40

Загальна класифікація(G) :
Загальна класифікація(G) - Для узагальненої класифікації антифризів зазвичай використовується класифікація компанії VW : усі антифризи розділені на класи, позначені буквою G, - G11, G12, G12+. Антифризи різних класів не можна змішувати між собою, також не можна заливати в автомобіль антифриз іншого класу, окрім як передбаченого заводом-виготівником. Антифризи класу G11 мають блакитний, синій, зелений колір, їх термін експлуатації - 2-3 роки. Антифризи класів G12 і G12+ зазвичай мають помаранчевий, червоний, рожевий, бордовий колір, їх термін експлуатації складає близько 5 років.

G11

Колір антифризу :
Колір антифризу - Як було описано вище, колір антифризу вказує на його приналежність до того, або іншому класу. Різні кольори антифризів були введені спеціально, щоб полегшити рядовому автолюбителеві пошук потрібної охолоджувальної рідини. Також слід дотримуватися правила - заливати антифриз такого кольору, який був до цього. Навіть антифризи одного класу, наприклад G11, але різних кольорів, можуть містити пакет, що дещо відрізняється, присадок, який краще або гірше підходить системі охолодження Вашого автомобіля.

зелений

Термін експлуатації :
Термін експлуатації - Термін експлуатації залежить від класу антифризу. Антифризи класу G11(колір - синій, блакитний, зелений) мають термін експлуатації до 3 років, антифризи класів G12/G12+ (колір - червоний, рожевий, помаранчевий) можуть експлуатуватися близько 5 років. Проте антифризи різних класів не можна змішувати між собою, також не можна заливати в автомобіль антифриз іншого класу, окрім як передбаченого заводом-виготівником.

немає даних

Місткість, л(вага, кг) :
Місткість, л(вага, кг) - Антифризи продаються в пластикових або металевих каністрах, або великих бочках. Нерідко виробники антифризів використовують не лише звичне для рідини позначення об'єму в літрах, але і позначення ваги охолоджувальної рідини в кілограмах. Позначення в кілограмах легко перевести в літри приблизно як "1 до 1", оскільки середня щільність антифризу дорівнює 1,065-1,085 г/куб.см.

1

Основа антифризу :

пакет присадок ALPHA - TRIVENTOL

Допуски виробників :
Допуски виробників - Нерідко виробники автомобілів самі встановлюють внутрішні стандарти і допуски для різних експлуатаційних рідин. Якщо антифриз має допуск певного виробника автомобілів - значить, ця охолоджувальна рідина повністю відповідає усім вимогам заводу. За інших рівних умов, з двох однакових антифризів перевагу краще віддати тому, який має допуски потрібного Вам автовиробника.

немає даних

Додатково:

Містить флуоресцентний барвник, дополненительные присадк, забезпечують триваліший пробіг між замінами

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь