• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 649765

E - TEC. Антифриз Glycsol Gt11 концентрат зелений 1,5л(4260283350575)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Антифризи E - TEC GLYCSOL відповідають вимогам міжнародних і національних стандартів, задовольняють рівням автовиробників і рекомендовані для застосування в двигунах будь-яких типів.

Цей антифриз класу G11 добре захищає систему охолодження, утворюючи надійний захисний шар на поверхнях. Антифриз має антикорозійні властивості, захищає від руйнування кавітації.
Переваги використання антифризу : не допускає піноутворення, має хороші технічні характеристики, забезпечує довготривалий хороший захист системи двигуна.

За допомогою використання цього антифризу забезпечується стабільне функціонування рухової системи. Антифриз побудований на основі передових технологій, відрізняється високою хімічною стабільністю і високою теплопровідністю.
Базові компоненти цього антифризу це комбінація етилгліколя і силікатних присадок, забезпечують надійний захист системи охолодження автомобіля.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь