• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 18100

Аспіратор електронний назальний EcoBreath SE(18100)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Як же акуратно почистити ніс дитині, щоб не злякати його і зробити це максимально якісно? Arhimed EcoBreath SE це ваш рятівник. Легко і якісно очищає носик малюка, не лякаючи його гучними звуками. Змінні насадки з м'якого силікону приємно стикаються із слизовою оболонкою, не травмуючи її. У Архімед Екобриз ЦЕ 5 режимів потужності, перемикаючи які батьки зможуть легко дістати слиз розташований на будь-якій глибині. Одна хвилина і носик знову дихає вільно!

ArhiMED EcoBreath SE - електронний аспіратор для чутливого носика Вашого малюка.

Простудитися, на жаль може кожен, незалежно від віку. Але як почистити носик маленькій дитині, яка ще не уміє сякати? Це питання тривожить багато батьків маленьких діток. І ми готові запропонувати вам відмінне рішення - електронний аспіратор ArhiMED EcoBreath SE.

Від народження і приблизно до трьох років, дитина не здатна висякатися самостійно, тому саме батькам доводиться чистити носик від слизу. Закладений ніс заважає дитині ще більше, ніж дорослому, оскільки дитина не зможе нормально спати і їсти, із-за ускладненого дихання. Раніше проблему пропонували вирішувати за допомогою механічного аспіратора, але як тільки з'явився електронний ArhiMED EcoBreath SE, він швидко витіснив конкурентів. Відгуки, які ви зможете знайти в інтернеті, про цей аспіратор виключно позитивні. Купити ArhiMED EcoBreath SE ви можете в нашому інтернет-магазині "Babymedical", наші чуйні менеджери допоможуть вам оформити доставку у будь-який куточок України. А так само, купити аспіратор Архімед Екобриз ЦЕ можна приїхавши за ним в шоу-рум нашого інтернет-магазину в місті Києві.

Чому електронний аспіратор ArhiMED EcoBreath SE кращий?

Ми розглянемо перелік безперечних переваг електронного аспіратора Архімед Екобриз ЦЕ, щоб ви могли прийняти правильне рішення в питанні здоров'я свого малюка.

    1. Безпека у використанні. Перше на що звертають увагу молоді батьки - наскільки безпечно використати для малюка той або інший продукт. ArhiMED EcoBreath SE має дві м'які силіконові насадки, що гнуться, для того, щоб не пошкодити ніжну слизову оболонку під час відсмоктування слизу. Одна з насадок Архімед Екобриз ЦЕ для глибшого проникнення в носик, друга навпаки округлішої форми, щоб аспіратор щільніше прилягав до ніздрі, але не проникав глибоко.
    2. Потужність. Для зручності у аспіратора ArhiMED EcoBreath SE є 5 різних рівнів потужності, які перемикаються за допомогою однієї кнопки. Залежно від міри закладеності носа дитини і глибини на якій знаходяться соплі, можна переходити від насадки до насадки, пробуючи більш менш потужний режим всмоктування.
    3. Зручність. Електронний аспіратор ArhiMED EcoBreath SE може бути використаний від народження, до того моменту, як дитина навчиться самостійно якісно сякати.
  • Ніжний дизайн з м'якими лініями дозволяє зручно тримати в руці і тому аспіратор не вислизає.
  • Приємний на дотик, міцний пластик робить ArhiMED EcoBreath SE надійним помічником у боротьбі з соплями.
  • Заряджається аспіратор Архімед Екобриз ЦЕ від мережі, тому не потрібно переживати що в найвідповідальніший момент сяде батарея.
  • Гігієнічніший чим механічні аналоги, легко миється і дезинфікується після використання.

Забудьте про тяжкі висмоктування сопель ротом, підключення аспіратора до пилососа, безсонні дні і ночі коли крихітка хворіє і не може заснути. Аспіратор Архімед Екобриз ЦЕ допоможе швидко і легко позбавиться від будь-якої міри закладеності носика. Легко дихається - легко спиться, швидше видужує.
Тип

Електронний

Вік

З народження

Комплектація

Аспіратор;
2 назальних насадки;
2 насадки для чищення особи;
USB кабель;
Інструкція;
Коробка.

Особливості

5 режимів роботи;
Знімна конструкція для зручного очищення;
Гнучкий наконечник;
М'які силіконові насадки;
Різні насадки по розмірах;
Повний комплект, не вимагає додаткової купівлі аксесуарів.

Колір

Білий

Гарантія

12 міс.

Характеристики
Живлення: Акумулятор 400 mAh (вбудований), заряд від USB
потужність: 100кПа
Країна виробник: Польща
Комплектація: Аспіратор; 2 насадки для носа; USB-кабель; Інструкція; Гарантійний талон.
Особливості, примітки: 5 режимів роботи; Гнучкий наконечник; М'які силіконові насадки; Насадки різних розмірів.
Тип: електричний аспіратор
Колір: Білий
Гарантія: 12 міс.
Матеріал: Медичний силікон, Пластик
Вік: 0 місяців (від народження)

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари