• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 58051

Органічна суміш з козиного молока BabyBio Caprea1 від 0 до 6 мес 800 гр(3288131580517)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

З самого народження дитині потрібне повноцінне збалансоване харчування, яке сприятиме зміцненню здоров'я, активному зростанню і розвитку. Дитяча органічна суміш Caprea - 1 виготовлена ​​на основі органічного козиного молока, яка має у складі DHA - полиненасыщенные жирні кислоти з сімейства OMEGA - 3. у незбираному козиному молоці є присутніми природним чином нуклеотиди, олігосахариди і компоненти жирових глобул, які позитивно впливають на імунну систему дитини. олігосахариди стимулюють зростання життєдіяльності корисної мікрофлори в кишечнику, покращуючи його роботу. нуклеотиди і компоненти жирових глобул відіграють важливу роль у формуванні імунітету.

Грудне молоко - краще живлення для дитини, вона повинна отримувати його як можна довше. Якщо грудне вигодовування неможливе, то для живлення дитини від народження до 6 місяців може бути використана суміш БебиБио Caprea - 1.

  • Без ГМО.
  • Не містить барвників, консервантів, штучних ароматизаторів.
  • Не містить пальмової олії.
  • Виготовлено з натурального козиного молока.

Забороняється використати воду з колодязів і каптажних джерел для приготування дитячого харчування. Для розчинення суміші використати воду гарантованої безпеки і якості.

Увага: вводячи в раціон дитини новий продукт, переконаєтеся, що малюк переносить його складові. Перед вживанням переконаєтеся, що упаковка не пошкоджена.

Рекомендації до вживання: може бути рекомендовано як початкова суха суміш для годування дітей від народження до 6 місяців.

Склад: Незбиране козине молоко в порошку з Нідерландів * (36.5%), кукурудзяний мальтодекстрин *, лактоза з козиного молока *, рослинні олії * (рапсове *, соняшникове *, олеїнова соняшникове *), риб'ячий жир(молочні білки), мінеральні речовини(карбонат кальцію, дикалийфосфат, хлорид магнію, гідроксид кальцію, хлорид натрію, гідроксид калію, сульфат заліза, сульфат цинку, селеніт натрію, сульфат міді, сульфат марганцю, йодид калію), Холиновый битартрат, Олія Мортирелла Альпина(Mortierella alpina), вітаміни(L -аскорбат натрію, нікотинамід, кальцій D- пантотенат, холекальциферол, ретинилацетат, D- біотваней, філохінон, тіаміну мононітрат, піридоксину гидрохлорид, фолієва кислота, D- альфа Токоферол ацетат, DL- Альфа-Токоферол, L- аскотеробил цианокобаламин, рибофлавін), L- ізолейцин, L- Тирозин, L- цистин, L- триптофан, L- лейцин, інозитол, L- карнитин, антиоксидант : екстракт, багатий Токоферолом.
* Інгредієнти з органічного землеробства
Містить білки коров'ячого молока.

Характеристики
Ступені суміші: 0-6 міс.
Вид: Суха суміш
Вік: 0+
Вага: 800 g.
Країна реєстрації бренду: Франція

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари