• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: NBN18-2050N

Бінокль 20x50 Porro(NBN18 - 2050N)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Arsenal 20x50 Porro - адресацій насамперед тим, кому під година спостережень потрібний великий масштаб зображення, але водночас немає нагоди(бажання) користуватися штативом.

Корпус має традиційні обводь, без ламаних ліній. Він практично повністю виготовлений із міцного полікарбонату. Виняток становлять лише елементи центральної балки бінокля, призмових блоків і фокусувального механізму. Тубуси та призмові блоки бінокля покриті декоративними гумовими накладками. Гумове покриття бінокля досить приємне на дотик і має текстурну поверхню, що імітує шкіру. Серед деталей корпусу варто зазначити вушка для фіксації шийного ремінця й металеве гніздо кріплення штативного L- адаптера, закрите зручною декоративною загвинченою кришечкою.

У бінокля є якісно виготовлена шкала міжзіничних відстаней. Діапазон регулювання цієї відстані(IPD) цілком класичний і змінюється в межах від 58 до 72 мм. Виготовлений за класичною оптичною схемою Porro із застосуванням призм типу ВК7. Окуляри бінокля мають винос зіниці приблизно 12 мм. Діаметр очних лінз окулярів 18 мм, а діаметр вихідної зіниці приблизно 2.5 мм. Наочники на окулярах виготовлені з м' якої гуми та мають висоту 5 мм. На поверхню лінз окулярів нанесене блакитно-бузкове просвітлювальне покриття, аналогічне покриттю на об' єктивах.

Фокусування бінокля - центральне. Коліщатко фокусування широке, пластикове, діаметром 34 мм, з гумовим покриттям і радіальною накаткою. Розташування вузла зручне, хід плавний. Діапазон налаштування укладається в півтора оберта коліщатка. Це гарантує, що наведення різкості буде вельми інформативним і точним. Мінімальна дистанція фокусування становить 6 метрів.

Бінокль показує якісне передавання кольору. Зображення досить різке.

У комплектації варто зазначити вельми незвичайні кришки для об' єктивів. Сморід внутрішні та мають розрізні петлі, що дає змогу легко закріпити їх на шийному ремінці. Окулярна кришка також забезпечена петлями та може бути легко закріплена на шийному ремінці.

Arsenal 20x50 Porro простий в експлуатації, має дуже пристойну механіку, дає гарне зображення.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Німеччина

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари