• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: NBN18-0840N

Бінокль 8x40 Porro(NBN18 - 0840N)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Особливості:

  • Збільшення 8х
  • Скляна оптика з багатошаровим покриттям(Multi - Coated)
  • Призми BK - 7
  • Діаметр очних лінз окулярів 22 мм
  • Захисне гумове покриття для кращого зчеплення
  • Діоптрійна корекція для компенсації різної гостроти зору
  • Корпус із захистом від попадання бризок і водяних струменів(туман, дрібний дощ, сильна злива)
  • Можливість кріплення на штатив
  • Porro призми
  • М'яка якісна сумка з ременем для зберігання і транспортування
  • Гарантія 1 рік

Бінокль Arsenal NBN18 - 0840N простий в експлуатації, має дуже пристойну механіку, дає хороше зображення, виправдане співвідношення ціна/якість. У комплектації варто відмітити дуже незвичайні кришки для об'єктивів. Вони внутрішні і мають розрізні петлі, що дозволяє легко закріпити їх на шийному ремінці. Окулярна кришка також забезпечена петлями і може бути легко закріплена на шийному ремінці. Він практично повністю виконаний з міцного полікарбонату. Колір бінокля темно-сірий, практично чорний. Тубуси і призмові блоки бінокля покриті декоративними гумовими накладками аналогічного відтінку. Гумове покриття бінокля дуже приємне на дотик і має текстурну поверхню, що імітує шкіру. Серед деталей корпусу бінокля варто відмітити проушины для фіксації шийного ремінця і металеве гніздо кріплення штативного L- адаптера, закрите зручною декоративною кришечкою, що загвинчується.
Бінокль виконаний за класичною оптичною схемою Porro із застосуванням призм типу ВК7. Його об'єктиви покриті блакитнувато-ліловим двошаровим прояснюючим покриттям типу MC(multi - coated) на основі фториду магнію(MgF). Окуляри бінокля мають винесення зіниці близько 12 мм. Діаметр очних лінз окулярів 22 мм. Наочники на окулярах бінокля виконані з м'якої гуми і мають висоту 10мм.
На поверхні лінз окулярів нанесене блакитнувато-лілове що прояснюють покриття, аналогічне покриттю на об'єктивах. Призми приладу просветлены аналогічним чином і частково оснащені светозащитными кришками.
Фокусування бінокля - центральне. Коліщатко фокусування широке, пластикове діаметром 34 мм, з гумовим покриттям і радіальною накаткою. Розташування вузла зручне, хід плавний. Діапазон налаштування укладається в півтора обороти коліщатка. Це гарантує, що процес наведення на різкість буде дуже інформативний і точний. Мінімальна дистанція фокусування бінокля складає 6 метрів. Діоптрійне регулювання під особливості зору спостерігача робиться обертанням правого окуляра. Для зручності налаштування на корпус окуляра нанесена відповідна розмітка, а на гумове покриття - накатка. Діапазон діоптрійного підстроювання складає +/-5 діоптрій.
Бінокль показує хороше перенесення кольорів. Зображення досить різке. Сума споживчих характеристик бінокля дозволяє з упевненістю говорити про те, що він буде досить добрим надбанням.

Знак якості ARSENAL

Продукція від ARSENAL переконує у функціональності і дизайні.

Характеристики
Країна реєстрації бренду: Німеччина

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари