• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 852995

Подарунковий набір для годування з клапаном Philips Avent Anti - colic AirFree(852995)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Подарунковий набір для годування з клапаном Philips Avent Anti - colic AirFree - початковий набір для немовлят.

Зручна пляшка не пропускає повітря при вертикальному годуванні
Соска завжди заповнена молоком, навіть якщо пляшка знаходиться горизонтально при годуванні дитини в комфортному вертикальному положенні. Дитина не заковтує повітря, завдяки чому відригується менше молока.

Ніякого повітря в сосці
Унікальна конструкція AirFree запобігає попаданню повітря в соску для комфортного годування і щоб уникнути поширених проблем, таких як кольки, відрижку і утворення газів.

Особлива система проти кольок і дискомфорту
Клінічні дослідження показали, що пляшка Philips Avent запобігає появі кольок і дискомфорту. Яким чином? Завдяки особливому отвору усередині соски під час годування не утворюється вакуум, а молоко подається рівномірно. Це дозволяє уникнути кольок, утворення газів і відрижки.

Зручність миття і складання системи AirFree
Клапан AirFree легко під'єднати до будь-якої пляшки Philips Avent Anti - colic, а мити її надзвичайно зручно завдяки широкій шийці пляшки і невеликій кількості частин.

Простота використання
Спочатку наповните пляшку молоком. Потім встановите на шийку клапан AirFree і під'єднаєте соску. Нахиліть пляшку, щоб соска наповнилася молоком - і все готово до годування. Стежте, щоб клапан AirFree не зміщувався, а соска завжди була наповнена молоком повністю у будь-якому положенні пляшки.

Використайте пляшку з клапаном AirFree або без нього
Пляшку Philips Avent можна використати як з клапаном AirFree, так і без нього. Клапан AirFree сумісний з пляшками Philips Avent Anti - colic наступних об'ємів : 125 мл, 260 мл і 330 мл

Особлива форма соски для надійного захоплення
Форма соски забезпечує надійне захоплення, а ребриста поверхня запобігає злипанню соски і нерівномірному поданню молока.

Лінійка пляшок Anti - colic без зусиль поєднується з різними моделями аксесуарів, які допоможуть легко перейти від пляшки до чашки, а потім і до кухля.

У набір входить:

  • Пляшка 125 мл - 2 шт
  • Пляшка 260 мл - 2 шт
  • Клапан AirFree - 1 шт
  • Щіточка для пляшки і соски - 1 шт
  • Ортодонтическая пустушка - 1 шт

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари