• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 0131

Philips AVENT. Пляшка для годування Philips AVENT Classic+ 260 мл(SCF574/12)(810131)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія Classic, що зарекомендувала себе, була поліпшена: тепер годування стане ще приємніше. Антиколиковая система, ефективність якої доведена клінічними випробуваннями, тепер використовується в сосці, роблячи процес складання і очищення максимально простим.
Максимально комфортне годування завдяки унікальній формі пляшки, яку можна тримати у будь-якому положенні. Зручно навіть для маленьких ручок малюка.
Відрізняється від інших пляшок: антиколиковая система, ефективність якої доведена клінічними випробуваннями, тепер використовується в сосці, роблячи процес складання максимально простим. Під час годування унікальний клапан на сосці відкривається, пропускаючи повітря в пляшку, а не в животик малюка.
Пляшка Philips Avent серії Classic+ сумісна з більшістю виробів лінійки Philips Avent. Рекомендується використати пляшку серії Classic+ тільки з сосками серії Classic+.
Невелика кількість деталей для швидкого і зручного складання
Широка шийка і невелика кількість деталей для зручності при очищенні
Повноцінний сон і правильне харчування украй важливі для здоров'я і хорошого самопочуття малюка. В ході рандомізованого клінічного дослідження про те, чи впливає дизайн пляшки для годування грудних дітей на їх поведінку, фахівці встановили, що при використанні пляшки Philips Avent серії Classic діти ведуть себе спокійно значно довше - приблизно на 28 хвилин в день - чим при використанні пляшки компанії-конкурента(46 хв. проти 74 хв., p=0.05). Це особливо помітно в нічне время.*
Нова пляшка Classic+ перешкоджає протіканню для ще більшого задоволення від годування.
Унікальний клапан соски згинається відповідно до природного ритму годування малюка. Молоко поступає з тією швидкістю, яку вибирає малюк, що допомагає зменшити газоутворення і кількість відрижок, а також скоротити ризик переїдання.
Пляшка для годування Philips Avent серії Classic+ виготовлена з матеріалу(поліпропілену), Бисфенола-А, що не містить, що відповідає вимогам Директиви ЄС(2011/8/ЄС).
*Діти двотижневого віку, яких годують з пляшок Philips Avent, страждають від кольок набагато рідше, ніж діти, яких годують із звичайних пляшок. Діти у віці 2 тижнів проявляли менше занепокоєння і дратівливості при годуванні з пляшки Avent в порівнянні з дітьми, яких годували з інших пляшок.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари