• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 7728

Philips AVENT. Пляшка для годування Philips AVENT Natural, 260 мл(SCF627-25)(807728)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Пляшка Philips AVENT серії Natural допомагає легше поєднувати грудне вигодовування і годування з пляшки. Завдяки інноваційному дизайну малюкові тепер легше захопити соску, а його смоктальні рухи будуть такими ж, як при годуванні грудьми.
Завдяки широкій сосці, що повторює форму грудей, можна легко поєднувати годування грудьми і годування з пляшки.
Спеціальні "пелюстки" усередині соски роблять її м'якшою і гнучкішою, не дозволяючи сосці м'ятися, що створює додатковий комфорт для дитини під час годування.
Інноваційний подвійний клапан знижує вірогідність кольок, оскільки повітря поступає в пляшку, а не в животик малюка.
Завдяки унікальній формі пляшку комфортно тримати у будь-якому положенні для максимального комфорту - зручно навіть для ручок малюка.
Завдяки широкій шийці пляшку зручно мити і наповнювати. Невелика кількість деталей дозволяє швидко зібрати і розібрати пляшку.
Нова пляшка Philips AVENT серії Natural виготовлена з матеріалу, Бисфенол-А(поліпропілен), що не містить.
Пляшка Philips AVENT серії Natural сумісна з виробами лінійки Philips AVENT, за винятком пляшок і ручок для чашок серії Classic. Рекомендується використати пляшки Natural тільки з сосками серії Natural.


Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари