• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 920139

Суміш для годуючих матерів Лайт 2 в 1, 350 г(4820224920139)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Грудне молоко є ідеальною їжею для дитини. Воно має збалансований склад, містить усі необхідні для малюка вітаміни і мінерали, сприяє захисту його організму від алергічних реакцій і вірусних захворювань, допомагає формуванню власного імунітету. Але з ряду причин материнського молока іноді буває недостатньо для задоволення потреб дитини в їжі. В цьому випадку багато матусь передчасно переходять на штучне живлення, навіть не намагаючись налагодити лактацію.

Грудне молоко можна і треба зберегти!

У цьому може допомогти спеціальна суміш ЛактиОК - ефективний засіб для посилення лактації і збагачення меню годуючих мам.
У основі продукту молочно-білкова суміш, збалансована по вітамінно -минеральному складу і що має високу харчову і енергетичну цінність. Завдяки натуральному рослинному компоненту на основі трави галеги(козлятника) виробітку молока нормалізується, а організм жінки швидше відновлюється після пологів. Помітне поліпшення лактації спостерігається вже на другий день прийому напою, також покращується якісний склад грудного молока.

ЛактиОК є сухою сумішшю, з якої готують напій. По суті це добавка до їжі для посилення лактації. При цьому натуральні компоненти у складі препарату мінімізує ризик алергії і негативних наслідків у годуючих мам і грудничков.

ЛактиОК може бути рекомендований усім годуючим жінкам для збільшення кількості і якості грудного молока, ефективний при:

  • При лактаційному кризі
  • При патології функції молочних залоз, яка безпосередньо впливає на вироблення молока
  • Якщо вироблення молока порушене в результаті несвоєчасного прикладання малюка до грудей відразу після народження
  • Якщо власне молоко недостатньо поживне
  • Особливо показаний породіллям після кесарева перерізи

Чим саме корисний ЛактиОК для годуючих мам:

  • Дозволяє легко нормалізувати лактацію
  • Сприяє збільшенню кількості і якості молока
  • Забезпечує профілактику лактаційного кризу
  • Подовжує термін грудного вигодовування
  • Забезпечує організм мами додатковими вітамінами і мінералами

Більшість відгуків про застосування препарату є позитивними. У них жінки відмічають, що суміш ЛактиОК підвищує лактацію вже через 2-3 дні після початку прийому, має натуральний склад. Підвищує поживну цінність грудного молока, суха суміш повністю розчиняється у воді і має приємний смак ванілі, на приготування вимагається мінімум часу.

Суміш для підвищення лактації ЛактиОК - ефективний засіб для профілактики і лікування гиполактации у будь-який час після пологів.

Склад: сухе молоко знежирене, харчові волокна, соєвий лецитин, сухий екстракт козлятника, йодид натрію, ацетат кальцію, дифосфат заліза, фосфор, B1, В2, В6, РР, В12, харчовий ароматизатор і смак "Мадагаскарська ваніль", підсолоджувач сукралоза.

Перед вживанням проконсультуйтеся з лікарем.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари