• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: G004

Гараж для машинок 50х50х40 Мега трек з підсвічуванням(G004)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Гараж з треком з підсвічуванням на батареях

Дерев'яний гараж це чудова іграшка для вашого малюка. Цей гараж для машинок має два поверхи, бокси і спуски для автомобілів, а також вертолітний майданчик на даху.

Треки перегонів, спуски і гаражі - завжди цікаві для хлопчиків в якості іграшки, яка надовго затягне. За допомогою цього дерев'яного гаража для іграшкових автомобілів дитина зможе не лише спускати машинки з гірок, а і придумувати повноцінні ігри з відтворенням яких-небудь ситуацій з життя або мультфільмів.

Гараж виготовлений з високоякісної фанери

Усі елементи гаража надійно закріплені, а пологі спуски по краях оснащені бортами. Завдяки цьому машинки легко скачуватимуться по треку і не вилітатимуть за його межі. У бокси поміститься багато машинок, а на майданчиках на другому поверсі і персонажі для ігор. Усі роллеты закриваються/відкриваються, вертолітний майданчик обертається. Також гараж оснащений підсвічуванням, яке здійснюється від батарей.

Гараж виготовлений з високоякісної фанери, просякнутий водоемульсивними складами. Для забарвлених елементів використовується безпечна фарба на водній основі.

Ця дерев'яна іграшка довго радуватиме вашу дитину і стане не лише розвагою, але і допоможе розвивати дрібну моторику, логіку, уяву вашого малюка.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари