• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: LAK15DAAA0

Велосипед Lector SF LC Essential Unisex 29", рама XL, графітовий, 2020(4052968298834)

138 460,00 грн*134306.2 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ghost Lector Essential Super Fit 29" - елегантний, надійний хардтейл для початкуючих гонщиків. У серії Lector, починаючи з 2020-го року з'явилося нововведення у виробництві рам - це технологія Super Fit, завдяки ній, байк підійде кожному, його не треба буде настроювати - він готовий до роботи прямо з коробки, а їзда без втрати контролю і ефективності радуватиме тривалий час.

Вилка RockShox Reba з ходом в 100(XS - M) або 120 мм(L - XL) поглинає усі нерівності і купину на грунтових вибоїстих трасах, а Sram Gx Eagle - забезпечує бездоганне перемикання на дорозі будь-якої складності.

Двопоршневі гідравлічні гальма Sram Level Tl - гарантують безперечну роботу у будь-яких умовах, висока модуляція за рахунок відсікання бульбашок повітря з гідролінії - їх основна перевага.

У доповненні до всього, для забезпечення комфортної посадки, на байк встановлено регульоване по ширині сідло Selle Italia.

Технології:

SUPERFIT GEOMETRY
Нова концепція геометрії GHOST, дає вам оптимальний контроль і комфорт із самого початку незалежно від вашого зростання. Ви їздитимете з кращим управлінням і ефективною передачею потужності, впродовж тривалих періодів часу.

LEAF SPRING STYLE REAR END CONSTRUCTION
Задній трикутник був повністю перероблений, щоб мінімізувати вібрації в задній частині. В результаті ви отримуєте краще зчеплення на високих швидкостях і комфорт під час активної їзди.

INTEGRATED DOWNTUBE COVER

Міцне покриття внизу рами, захищає не лише нижню трубу, але і гідролінії. Оболонку можна зняти або встановити без яких-небудь пристосувань. Доступ до гідроліній без інструментів полегшує їх заміну.

CHAIN STAY PROTECTION LECTOR

Захист від ударів ланцюга, дозволяє зберегти лакофарбне покриття на правому задньому пері у хорошому стані.

FULL INTEGRATED DROPPER POST

Залежно від розміру, кожна модель з технологією SuperFit поставляється з різною довжиною подседела. У поєднанні з прямою трубою кут посадки залишається однаковим для кожного користувача.

AXS READY

Велосипед готовий до роботи з електронною системою перемикання передач.

REPLACEABLE RIVKLE BOTTLE CAGE MOUNT

Для ростовок S - XL на велосипеді завжди можна встановити два флягодержателя.

WIDTH ADJUSTABLE SADDLE

Ширина сідла регулюється, що дозволяє ідеально підігнати байк для будь-якої індивідуальної форми тіла і сідельних кісток.

ECCENTRIC GRIPS

Завдяки своїй формі, грипсам доступні різні варіанти зрізу. Спеціальні засоби регулювання полегшують підгонку ручки гальма, щоб запобігти болю і онімінню.

FLAT MOUNT REAR BRAKE MOUNT

Щоб повністю мінімізувати вібрації, використовується плоске кріплення гальма. Система має краще з'єднання з рамою і простішу конструкцію.

Характеристики
Тип: Дитячі

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари