• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 65LA1091

Велосипед Lanao D4.4 24", бірюзово-білий, 2020(4052968296502)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ghost Lanao D4.4

Якісний дитячий хардтейл для активних підлітків, що не мають великого досвіду, але що бажають добре провести час і навчитися долати будь-які труднощі на дорозі. Геометрія велосипеда побудована так, щоб підвищити безпеку і стабільність при будь-якому стилі їзди.

Велосипед обладнаний пружинною вилкою ходом в 50 мм, чого вистачає для дитячого зростання і ваги. Вона обробляє усі базові нерівності і дозволяє легко пересуватися по нерівних дорогах і гасити вібрації від ям. Устаткування бюджетного рівня вистачає для використання дітьми, які не здатні здійснити високі навантаження, також воно просте і не потребує особливих тонкощів по відходу.

Байк має ряд переваг для комфортної їзди як по місту так і по пересіченій місцевості. Ковані дропауты і кут рами біля каретки гарантують підвищену жорсткість конструкції, а значить і чуйність велосипеда. За бажання його можна укомплектувати дроппером для зручної їзди, у такому разі, не доведеться зупинятися щоб підняти і опустити сідло.

Модель сумісна з комплектами захисних крил і підніжками, для їзди по мокрій дорозі і безпечної установки велосипеда під час привалів. Алюмінієва рама значно знижує вагу конструкції без втрати міцності.

Категорія 2

Ghost робить велосипеди під декілька категорій. Цей байк відноситься до другої і призначений для їзди в міських умовах або не довгих поїздок за місто.

Характеристики
Тип: Дитячі

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари