• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 00-03322

Набор для творчості Мікросвіт в аксесуарах

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Набор для творчості від 4M Мікросвіт в аксесуарах дозволяє виготовити 12 прикрас у вигляді сережок або брелків на тему мікробіологія із зображенням найдрібніших організмів і часток.
У комплекті: вирізані шаблони для розфарбовування, 4 кольорові олівці, 4 ланцюжки, 2 пари гачків для сережок, 4 сполучні колечка, детальна інструкція з картинками.
Створення прикрас проходить в три етапи: розфарбовування, запікання і збирання.
1. Візьміть один з шаблонів, розфарбуйте його з шорсткого боку олівцями з набору або своїми. Повторіть для усіх шаблонів. Потім пробийте дірочки в кожному.
2. Наступний етап дозволить зробити основу для прикрас яскравої, твердої і рівної. Виконувати запікання рекомендується під наглядом дорослих. Помістіть шаблони на відстані 2 см один від одного на деко з фольгою. Поставте в розігріту до 160 градусів духовку. Спостерігайте як картинки стискаються і розправляються, поки не стануть плоскими. Запікайте ще 30 з після цього. Вийміть і відкладіть для охолодження. При необхідності покладете згори товсту книгу, щоб основи для прикрас стали плоскими. Акуратно згладьте краї і кути наждачним папером.
3. Щоб зібрати прикраси вам знадобляться плоскогубці для роз'єднання кінців колечок з комплекту і з'єднання картинок з гачками або ланцюжками.
У інструкції також є короткий доступний опис кожного мікроорганізму або найдрібніших часток, що зображені на основах для прикрас.
Комплект для дитячої творчості серії Sci : Bits підійде дівчаткам від 5 років. Це справжня творча майстерня для розкриття художніх здібностей, тренування навичок дрібної моторики, пізнання нового. Вироби довго радуватимуть любительок біології, і можуть стати оригінальним подарунком для подружок.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари