• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 4540096044

Електровелосипед SDURO FullSeven LT 2.0 500Wh 10 s. Deore 27.5", рама М, чорно-біло-червоний

161 250,00 грн*156412.5 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Haibike SDURO FullSeven LT 2.0

Байк для тих, кому подобаються тривалі поїздки по різних рельєфах, без компромісів між потужністю і комфортом.

Потужний привід Yamaha PW - ST забезпечує оптимальний ассист у будь-якій ситуації, перетворюючи велосипед на універсал для будь-яких умов. Він починає працювати вже при легкому натисненні на педалі, а 4 режими роботи при правильному комбінуванні дозволяють економити заряд батареї, адаптуючись під усі можливі випадки.

Haibike SDURO FullSeven LT 2.0 - це якісний двохпідвісний електровелосипед з ходом підвіски в 150 мм, що дозволяє поглинати практично усі нерівності на будь-якій місцевості. Висока чутливість до купини досягається за рахунок повітряної вилки і амортизатора, при цьому щоб забезпечити стабільнішу швидкість їзди по рівній трасі без втрати енергії, вилка оснащена функцією блокування ходу. Додатково, такий тип амортизації універсальний і регулюється під будь-яку вагу велосипедиста.

Чотирьохпоршневі гідравлічні гальма - це то що потрібне для апарату такого типу, адже якщо велосипед здатний розвивати стабільно-високу швидкість, йому поза сумнівом потрібна інтенсивніша і безпечніша зупинка. При цьому Вам не доведеться сильно давити на ручку, досить легкого натиснення одним пальцем.

Характеристики двигуна :

  • Модель: Yamaha PW - ST;
  • Привід: мотор;
  • Вес: 3,4 кг;
  • Номінальна потужність: 250 Вт;
  • Максимальний момент, що крутить : 70 Нм;
  • Максимальна швидкість ассиста : 25 км/год;
  • 4 режими ассиста :
    1.HIGH;
    2.STD;
    3.ECO;
    4.-+ECO.

Технології двигуна :

PW series ST виводить функціональність PW series SE на новий рівень, зберігаючи його простим у використанні, завдяки цьому він підходить кожному.

Привід оснащений чотиристоронньою сенсорною системою, що дозволяє оптимізувати роботу за будь-яких умов, а вага його на 100 г менша, ніж у попередньої моделі. Пристрій також забезпечує ширший діапазон ассиста, який може пристосуватися до педалювання з високим каденсом.


Характеристики
Тип: Електро

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари