• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 1858.41.29

Вудилище фідер Scout 390MH 3.90m max 90g(1858.41.29)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Brain Scout - нова лінійка середньо-бюджетних вудилищ для донного лову. При цьому ці фідера мають усі особливості вудилищ верхнього цінового діапазону - прекрасні кастинговые показники, мала вага, відмінний баланс.

Вудилища мають матовий карбоновий бланк, оснащені якісними пропускними кільцями зі вставками Sic і надійним катушкодержателем, а їх руків'я з комбінації натуральної пробки і матеріалу EVA в стилі камуфляжу надає неповторний вигляд.

Вудилища Brain Scout укомплектовані карбоновими вершинами завдовжки 46 см, з посадочний діаметром всього 2,6 мм.

На сьогодні лінійка складається з трьох вудилищ - одне завдовжки 3,6 метри, з тестом до 80 грам і два в довжині 3,9 метри, з тестом до 90 і 130 грам.

Двенадцатифутовая модель з тестом до вісімдесяти грам, має середньо-швидкий лад, і масу 240 грам. Це ідеальний вибір для темпового лову на ближній і середній дистанції, коли вудилище частенько доводиться утримувати на вазі. Оптимальна вага годівниць - близько 40-60 грам + корм.

Модель з тестом до 90 грам прекрасно показала себе при лові на далеких дистанціях у водоймах без течії, як з класичними годівницями, так і з годівницями типу Флет. Щоб закидати на максимальні дистанції, оптимальною годівницею буде невелика клітина або "куля" вагою від 50 до 80 грам. Вага вудилища 272 грами.

Фідер з тестом до 130 грам - це потужне, швидке в міру жорстке вудилище для лову на течії з важкими монтажами. Оптимальна вага годівниці - до 100-110 грам. При цьому вага вудилища складає всього 288 грам.

Характеристики
Тип: Фідерне
Країна реєстрації бренду: Україна

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь