• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 1858.40.26

Вудилище фідер Storm STR11M 3.30m max 60g(1858.40.26)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Серія фідерів Brain Storm - це лінійка високотехнологічних сучасних вудилищ призначених, передусім, для тієї, що набирає популярність в нашій країні лову з годівницями типу "Flat". Окрім неймовірної уловистости, ця техніка відрізняється приголомшливою динамікою і простотою в освоєнні, що і притягає усю велику кількість рибалк. Але при цьому для вдалого лову часто доводиться використати тонкі поводки, що накладає певні вимоги до снасті.

Бланки усіх вудилищ Brain Storm виконані з високомодульного карбону, що спричиняє за собою малу вагу, і відмінну чутливість. І хоч в короповому лові останньою характеристикою частенько можна нехтувати, іноді виникають ситуації, коли клювання риби стають дуже обережними, і тільки мінімальне коливання квивертипа сигналізує про те, що трофей зацікавився вашою наживкою.

Звертають на себе увагу довге руків'я фідерів, і пропускні кільця збільшеного діаметру - при лові коропа практично завжди використовуються моноволосіні, а сам лов часто відбувається на досить великих дистанціях, і далекобійність вудилища стає далеко не самою маловажною характеристикою.

Але якщо абстрагуватися від чисто коропового лову - Brain Storm напевно припаде до душі любителям швидкого, "контактного" лову. Мала вага усіх без виключення вудилищ серії дозволяє ловити рибу, що називається, "з руки", а прекрасні кидкові характеристики дозволять раз по раз докидати "до кліпси" навіть за поганих погодних умов.

STR - 11M - делікатне вудилище фідера параболічного, "англійського" ладу, яке чудово підійде для середніх дистанцій, і дрібних годівниць. Завдяки "в'язкості" дозволяє ловити навіть велику рибу використовуючи тонкі повідкові матеріали і невеликі гачки. 3,3 метри, тест - до 60 грам.

Характеристики
Тип: Фідерне
Країна реєстрації бренду: Україна

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь