• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 2266.66.01

Вудилище фідер Super Ultegra AX 14'/4.27m 150g(2266.66.01)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Фідер Shimano Super Ultegra AX - лонгкастовая серія вудилищ, призначена для лову на далеких дистанціях. Його лад вудилища наближається до швидкого. Оснащена модель кільцями Fuji, на дволапих потужних рамах. Фідер комплектується трьома змінними вершинами різної потужності.

Технології:

- HPC(High Pressure Carbon) - технологія, при якій спікання углеволокна відбувається під високим тиском, що призводить до рівномірного розподілу смоли і заповнює порожнечі, тим самим усуваючи слабкі місця. У результаті матеріал, створений за такою технологією, стає щільним. Бланки виконані з такого углеволокна на 40% міцніше за традиційні бланки.

- Biofibre - технологія додавання в смолу органічних волокон Biofibre, завдяки чому посилюються молекулярні зв'язки між волокнами карбону на всіх напрямках, що призводить до підвищення міцності матеріалу. Застосування цієї технології додає вудилищам міцність і зниження загальної ваги.

- Fuji Alconite - дуже міцний і надійний матеріал Alconite, який настільки готується, що з нього компанія Fuji виготовляє супертонкі кільця, що задовольняють усім можливим вимогам рибалк.

- Power cork - синтетично відтворена пробка з усіма перевагами справжньої і без яких-небудь несприятливих якостей натуральної. Power cork - приємна на дотик, легка, не вбирає вологу, не схильна до дії грибка і бактерій, не вбирає мікроорганізми і майже не схильна до тимчасових змін(її досить вимити і навіть через роки вона виглядатиме як нова).

Характеристики
Тип: Фідерне
Країна реєстрації бренду: Японія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь