• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 712019

Пюре фруктово-йогуртное Organic Яблуко із злаками з 8 місяців 90 г(712019)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Для виробництва цього пюре Гербер використовує тільки стиглі органічні яблука. Натуральний йогурт надає пюре приємну кислинку і ніжну консистенцію, а злаки збагачують смак і підвищують енергетичну цінність.

Яблуко - джерело мінералів, вітамінів, натурального природного цукру і клітковини, необхідної для комфортного травлення.
Йогурт дає організму малюка білок і відрізняється значним вмістом кальцію, селену, фосфору, вітамінів B2 і B12.
Злаки - багаті енергією корисні вуглеводи.
Сертифікований в ЄС органічний продукт.
Без додавання цукру і крохмалю.

Умови зберігання : до розкриття зберігати при температурі від 6 до 30 ℃. Відкриту упаковку зберігати в холодильнику не більше 24 годин.

Увага! не поміщайте/не залишайте кришечку в зоні доступу дітей молодше 36 місяців. Якщо упаковка розкрита або роздута, не використайте продукт.

Склад: пюре з яблук(54%), йогурт 3.2% м.д.ж. (молоко, вода, молоко сухе знежирене, загусник пектин, йогуртная культура : Lactobacillus Bulgaricus(болгарська паличка), Streptococcus thermophilus(стрептокок термофільний)) (29%)вода, рисова крупа(3%), вівсяне борошно(містить глютен) (2%), сік лимонний концентрований, антиокисник(L- аскорбінова кислота).

Характеристики
Вид пюре: Фруктове пюре
Вік: 8+ m.
Вага: 90 g.
Країна реєстрації бренду: Польща

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари