• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 703783

Фруктове пюре "Яблуко і малина", 5 м +, 190г(703783)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Пюре "Яблуко і малина" Hame

Пюре "Яблуко і малина" Hame створене з натуральних фруктів. Вони росли на екологічно чистих полях. Вирощувалися органічним способом. Хімічні добрива не використовувалися.
Готувалося пюре так, щоб збереглися його корисні речовини. Продукцію можна давати малюкам з 5 місяців. Консерванти і барвники відсутні. Немає солі і глютену.
Завдяки змісту яблука і малини продукт багатий вітамінами(В1, В2, В6, Е, З, Р) і мінералами(фосфором, кальцієм, йодом, залізом, калієм, каротином і марганцем). Він також насичений пектином, клітковиною і органічними кислотами.
Крім того, малина має протизапальну властивість, підвищує апетит і зміцнює імунітет

Склад:
Яблуко, малина, цукор, крохмаль, лимонний сік, вітамін С.

Спосіб приготування : Перед використанням підігрійте порцію пюре до температури тіла. Не використайте вже відкриту баночку повторно - старайтеся, щоб малюк їв увесь вміст баночки за одну їду. Закриті баночки зберігаєте в холодильнику.

Виробник: Hame, Чехія.

Рада: Лікарі-педіатри по всьому світу дотримуються думки, що основу раціону дітей до 6 місяців повинні складати тільки грудне молоко або молочна суміш; також рекомендують вводити прикорм малюка поступово, починаючи з однієї ложки в день.

Характеристики
Вік: 5+ m.
Вага: 190 g.
Країна реєстрації бренду: Чехія

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари