• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 7067

Пюре "Яблуко і манго", 90 г(507067)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері. Продовжуйте грудне вигодовування як можна довше після введення прикорму. При введенні прикорму проконсультуйтеся з педіатром.
Пюре GERBER "Яблуко і манго", 90 г
з 6 місяців
Склад: пюре з яблук(86%), пюре з манго(14%), вітамін С. Без ГМО.
Країна виробник: Польща
Фруктове пюре Gerber® "ЯБЛУКО І МАНГО" в зручній м'якій упаковці - це 100% натуральних фруктів + вітамін С! Нову м'яку упаковку "пауч" легко брати на прогулянку, в подорож або у гості. До того ж, вона сприяє розвитку навичок самостійності у малюка.
Фруктове пюре "ЯБЛУКО І МАНГО" - це корисне перекушування для прогулянок і подорожей. Пюре приготоване з натуральних фруктів, багатих корисними речовинами. Без додавання крохмалю і цукру.
Без додавання крохмалю і цукру. Виготовлено без використання генетично модифікованих інгредієнтів, консервантів, барвників і ароматизаторів.
Закриту упаковку зберігати при температурі від +6 до + 30 ° С. Після відкриття упаковку зберігати в холодильнику не більше 24 годин.
Характеристики
Вид пюре: Фруктове пюре

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари