• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 321685

Гель для прання Свіжість від Силан 3 л(9000101321722)

502,80 грн

430,00 грн*430 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Компанія Henkel займає лідируючі позиції у світі завдяки брендам і технологіям трьох глобально діючих бізнес-напрямів : миючі і чистячі засоби, косметика і клейові технології. Штаб-квартира компанії знаходиться в Дюссельдорфі, Німеччина.

Відкрийте для себе на 40% більше концентровану формулу Persil 360° "Рішення чистоти" для бездоганного прання. Нова формула - це більше сили в кожній краплі і ще краща якість прання, а крім того, велика екологічність. Гель-концентрат Перлини свіжості від Силан, насичений рідким ензимами, надовго подарує вашим речам приємну свіжість від Silan.Швидко розчиняється у воді, глибоко проникає у волокна тканини. Відмінне рішення для отримання чистого, яскравої білизни і виведення плям. Його зручно зберігати, легко нести. Не залишає білих розлучень після прання. Виготовлений по німецьких технологіях. Persil 360° "Рішення чистоти" з більшою силою в кожній краплі - це усе, що необхідно для якісного і екологічного прання.

Спосіб застосування :
Інструкція по пранню в пральній машині: використайте 50 мл гелю(один повний ковпачок з упаковки) для прання у воді м'якої і середньої жорсткості. Для сильно забрудненого одягу використайте два ковпачки.
При ручному пранні використайте 25 мл гелю на 10л води.

Для виробів з шерсті і шовку використайте спеціальні миючі засоби.
Наслідуйте рекомендації на ярликах одягу і паспорті пральної машини при виборі режиму прання і температури.
Білу білизну періть окремо від кольорового.
Можливо використати для ручного прання.
При пранні вручну прополощіть білизну в теплій, а потім в холодній воді до повного зникнення піни. Зберігати, захищаючи від прямих сонячних променів, при температурі не вище 35°З і відносній вологості повітря не більше 95%.
Після закінчення терміну придатності залишається безпечним. Можливо використати як порошок без активних добавок відповідно до вказаного на упаковці способу застосування.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари