• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 65FR2009

Велосипед Framr 6.7 27.5", рама L, чорно-сірий, 2020(4052968295147)

177 590,00 грн*172262.3 грн ціна для учасників “Agu-club”

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Ghost Fr AMR 6.7 - середня модель серії з більше просунутим рівнем устаткування. Розрахована на використання досвідченими райдерами в дисципліні фрірайд і має все для цієї переваги.

Рама виконана з алюмінію, що допомагає понизити ціну байка і використати вже перевірену чотирьох важільну підвіску. Гостріший кут передньої частини(64,5 градуса) викликає упевненість на спусках, тоді як кут подседела в 76 градусів допомагає педалювати вгору по схилу.

Пружинний амортизатор задньої підвіски Fox DHX2 має величезний потенціал в характеристиках, порівняно з повітряними, особливо під час дії великих вагів. Основним плюсами виступає м'якше страгивание і здатність протистояти імпульсним навантаженням. Звичайно тут не обійшлося без мінусів, якщо у Вас велика вага, Вам доведеться докупати жорсткішу пружину, але її переваги того коштують.

Спереду встановлена вилка Formula Selva S з ходом в 170 мм. Це еталон для эндуро і агресивного катання. Вона обладнана триступінчатою спіральною негативною пружиною в парі з повітряною амортизуючою. Завдяки технології CTS(Compression tuning system) вилка має повне регулювання демпфування, що дозволяє адаптуватися до будь-якого стилю їзди. Технологія IFT(Internal Floating Technologies) дозволяє понизити типове тертя ніг з штаньми, забезпечуючи плавність ходу і високоточне налаштування.

Чотирьохпоршневі гальма SRAM Code R мають високу потужність, що дуже важливо в таких дисциплінах, але при цьому невисока вага. Вони оснащені регулюванням підведення колодок, мають високу точку перегрівання супорта, а бульбашки повітря відсікаються при попаданні всередину, тим самим збільшуючи модуляцію. Завдяки легкому використанню ручки одним пальцем, забезпечується надійніший хват, а отже - безпека.

Варто також відмітити бюджетний групсет Sram SX Eagle, але при цьому з деякими технологіями топових версій. Наприклад великий діапазон передач, завдяки 12-швидкісній трансмісії. Ручка перемикання дає можливість однією дією перейти на 5 передач вгору по касеті, що дуже ефективно при різкій зміні траси із спуску на підйом.

У завершенні, приємним бонусом є якісний дроппер, дуже важливий елемент у фрирайд-байках, і має попит, завдяки збільшенню мобільності велосипеда і швидкою зміною посадки для адаптації під різні умови.

Ghost робить велосипеди під декілька категорій. Цей байк відноситься до четвертої. Як правило, такі велосипеди відносяться до гірського стилю і призначені для використання в складних гірських умовах, за вирахуванням гравити дисциплін.

  • Включає категорії 1 і 2. Для нерівних трас з перешкодами і незайманими маршрутами, що вимагають хорошої техніки катання;
  • Допускається на змагання;
  • Допускаються падіння і стрибки з висоти максимум 120 см(при правильній техніці їзди)
  • Не підходить для гравити дисциплін;
  • Максимально допустиму вагу включаючи повну екіпіровку і багаж 120 кг
РамаFRAMR AL
КолірЧорний
ВилкаFormula Selva S Хід: 170 мм
АмортизаторFox DHX2 Performance Elite Пружинний, Хід: 165 мм
Передні гальмаSRAM Code R Дисковий гідравлічний, Чотирьохпоршневий, Ротор: 200 мм
Задні гальмаSRAM Code R Дисковий гідравлічний, Чотирьохпоршневий, Ротор: 200 мм
Система шатунівTruvativ Descendant 6K Eagle X - Sync 34T
КасетаSRAM PG - 1210 11-50T
КермоGround Fiftyone Riser Bar 780 мм Під'їм: 25 мм Діаметр: 31.8 мм
Винесення Ground Fiftyone Діаметр: 31.8 мм
Перемикач заднійSRAM SX Eagle 12-скоростей
Ручки перемикання SRAM SX Eagle
ОбодаRodi Excalibur XC 622x19 мм 32H
Підсідельний штирJD Дроппер Діаметр: 31.6 мм
СідлоErgon SMD2 Comp
ПівеньFRHG0057
Вилсет Переднє колесо: Syntace V30 15x110 мм Заднє колесо: Syntace V30 12x148 мм
Обода Передній: Syntace V30 15x110 мм Задній: Syntace V30 12x148 мм
ПокришкиПередня покришка: Maxxis Minion DHF 3C MaxxTerra Exo+ 27.5 x 2.5 Задня покришка: Maxxis Minion DHR II MaxxTerra Exo+ 27.5 x 2.4
Вес15,7 кг(у ростовке М)
Рульова 16012

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари