• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 542638

Гігієнічні Прокладення Кotex Ultra Dry Normal Duo, 20 шт(5029053542638)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Прокладення Кotex Ultra Dry Normal Duo, 20 шт

Нові прокладення Kotex Ultra Dry Normal з верхнім шаром-сіточкою забезпечують максимальний захист і комфорт під час критичних днів.

Завдяки інноваційній поверхні 2-в-1 з посиленим центром захисту Fast Absorb волога миттєво вбирається, а поверхностьпрокладки залишається практично сухою.

М'які, як бавовна, краї і крильця тепер ще краще кріпляться до білизни, а подвійні бічні бар'єри допомагають запобігти протіканню по краях прокладень.

Прокладення зберігаються в акуратній і зручній упаковці.

Kotex Ultra Dry забезпечують до 100% захисту від протікань.

Спосіб застосування : Ретельно вимийте руки, дістаньте прокладення з упаковки, відклейте захисну стрічку і прикріпіть прокладення у внутрішній стороні нижньої білизни.

Запобіжні заходи: Використати тільки поназначению. Зберігати в недоступному для дітей місці. Прекратитеиспользование, якщо з'являються ознаки роздратування і/або висип, принеобходимости - звернутися до лікаря. Після закінчення терміну годностиутилизировать як побутові відходи.

Кількість в упаковці: 20 шт.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь