• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 71580

Накопичувач підгузників Sangenic Twist and Click - Cotton White(5010415510013) (71580)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Новий стильний накопичувач підгузників Sangenic Twist & Click від англійського бренду Tommee Tippee - утилізатор, який індивідуально пакує кожен підгузник, надійно блокуючи мікроби і неприємні запахи.

Новонародженим може знадобитися заміна підгузників до 12 раз на день. Це 84 підгузники в тиждень!

Накопичувач Sangenic Twist & Click вміщує до 30 підгузників, що дозволяє батькам уникнути численних походів на кухню до відра для сміття.

Вдосконалена система утилізації підгузників Twist & Click забезпечує гарантований захист від неприємних запахів і мікробів.

Один простий рух і кожен підгузник обернутий антибактеріальною плівкою, зберігаючи 99% усіх запахів і мікробів усередині утилізатора.

Важливо відмітити, що система Twist & Click гарантує, що кожен підгузник обернутий в оптимальну, але мінімальну кількість плівки, роблячи менше відходів.

Щоб зменшити вплив на довкілля, касети для накопичувача на 98% складаються з переробленого пластика.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари