• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 17330

Безконтактний термометр Ecotherm ST330(17330)

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Неперевершена якість виміру температури із швидкістю звуку, забезпечує ультрасучасний безконтактний термометр Arhimed Ecotherm ST330. Всього за одну секунду Японський датчик максимально точно прочитує температуру тіла і перетворить в дані на екран. Підсвічування екрану спростить вимір в погано освітленому приміщенні, а через 10 секунд після використання Архімед Екотерм СТ 330 відключиться автоматично. Зручний і найголовніше безпечний спосіб виміряти температуру дитині! При виробництві термометрів Arhimed лінійки Ecotherm використовуються тільки екологічно чисті матеріали.

Блискавичне визначення стану вашого здоров'я з Ecotherm ST330

Коли у будинку з'являється маленька дитина, вимір температури набуває нового значення. Для того, щоб підібрати для дитини індивідуальні, відповідні йому умови життя, то впродовж декількох тижнів, а то і місяця доводиться неодноразово вимірювати температуру його тіла. Але як зробити ці багатократні виміри комфортними і швидкими, не жертвуючи при цьому якістю? Ми знаємо відповідь на це питання.

Польська компанія Архімед запропонувала молодим батькам по усій Європі гідну уваги новинку, яка за подальші 4 роки завоювала довіру усієї Європейської спільноти. Термометр Ecotherm ST330 безконтактний(інфрачервоний) ArhiMED дозволяє молодим батькам, не економлячи на підгузниках, купити високоякісний апарат, який за секунду покаже стан вашого малюка.

Що за диво швидкісний термометр Архімед Екотерм СТ 330?

Одна з головних переваг безконтактного термометра ArhiMED Ecotherm ST330, це швидкість з якою ви дізнаєтеся результат вимірів. Чутливий датчик термометра в частки секунди оцінює інфрачервоне випромінювання видаване людиною або іншими предметами і перетворить отримані дані в зрозумілі нам значення на екрані. Увесь цей процес займає до 2 секунд. Також прискорюється цей процес за рахунок того що немає необхідності оголяти які-небудь частини тіла або перекладати дитину - вимір Архімед Екотерм СТ 330 проводить в області скроні або шиї.

Точний вимір без сумнівів

Чи можна довірити Архімед Екотерм СТ 330 найцінніше - визначення стану новонародженої дитини? На усі 200 відсотків можна. Понад тонка і чутлива лінза датчика безконтактного термометра розроблена і вигострена до ідеалу в Японії. Після проходження випробувань і тестів, сертифікована лінза перевозиться в Польщу, де стає частиною надточного інфрачервоного термометра - ArhiMED Ecotherm ST330. Якісні Європейські матеріали у поєднанні з Японськими технологіями дозволили створити термометр, який визначає температуру з точністю до 0,1 градуса. Діапазон виміру температур у людини від 34 до 43 градусів. Але також з допомогою Архімед Екотерм СТ 330 можна вимірювати температуру води і поверхонь від 0 до 100 градусів.

Якість складання Архімед Екотерм СТ 330 забезпечує довге життя термометру

Для того, щоб досягти максимальних результатів, навіть самі незначні деталі термометра зроблені з якісних матеріалів. Екопластик, з якого зроблений корпус безконтактного термометра ArhiMED Ecotherm ST330, робиться не з нафти, а з біорозкладаних хімічних речовин. Це означає що окрім того що він міцний і приємний на дотик, він ще і більше екологічний.

Товстий шар екопластика поєднується з іншими полімерними матеріалами, які міцно скріплюють тонкі мікро-схеми і найголовніше, намертво кріплять відкалібровану лінзу датчика. До термометра Архімед Екотерм СТ 330 додається дуже детальна інструкція. Наслідуючи рекомендації вказані в ній, ви отримуватимете максимально точні результати на протязі мінімум 2 років. Гарантія на модель термометр Ecotherm ST330 безконтактний(інфрачервоний) ArhiMED складає 24 місяці

Безкомпромісна простота у використанні Ecotherm ST330

Термометр Ecotherm ST330 безконтактний(інфрачервоний) ArhiMED нагадує промисловий інфрачервоний пірометр. Його лаконічний дизайн, з м'якими вигинами дозволяє при використанні не вигинати кисть під незручним кутом, а вірогідність упустити термометр мінімальна. Руків'я термометра повністю поміщається в долоні за рахунок эргономичности розробки, термометр стає продовженням вашої руки.

Також, у цієї моделі Архімед Екотерм СТ 330 з'явилася новинка - кольорове підсвічування дисплея. Якщо температура нормальна, дисплей підсвічує приємним зеленим світлом - все добре. Температура трохи підвищена - насторожує жовте підсвічування екрану. І при критичних температурах, термометр ArhiMED Ecotherm ST330 б'є тривогу, підсвічуючи екран червоним світлом і супроводжуючи звуковим сигналом, що повторюється. Через 10 секунд після використання термометр Архімед Екотерм СТ 330 відключиться автоматично, що економно витрачає батарею.

Чистота і безпечне використання від 0+

На відміну від інших видів термометрів, інфрачервоний термометр Архімед Екотерм СТ 330 не містить ніяких хімічних небезпечних речовин навіть в самому матеріалі корпусу. ВООЗ рекомендує позбавитися від старих ртутних і небезпечних термометрів вибираючи більше екологічні і безпечні варіанти. І безконтактний термометр ArhiMED Ecotherm ST330 є гідною заміною, віджилих своє спиртових і ртутних термометрів. А його високий рівень гігієнічності, за рахунок того, що термометр не стикається з шкірою під час виміру, дозволяє широко використати термометр в лікарнях і дитячих садах.

Виробник

Arhimed

Країна виробник

Польща

Тип

Безконтактні

Час виміру

Миттєво

Діапазон виміру

0 - 100 °C

Застосування

Для дорослих, Для дітей

Автоматичне виключення

10 сек.

Кількість елементів пам'яті

32

Комплектація

Термометр;
Інструкція;
Батареї;
Мішечок для зберігання;
Гарантійний талон.

Погрішність виміру

0.1 °З

Сертифікація

Український сертифікат

Тип елементів живлення

Батареї 2 x ААА

Колір

Білий

Ціна ділення

0.1 °З

Гарантія

24 мес

Характеристики
Живлення: Батарейки
Країна виробник: Польща
Доп. інформація: Безконтактний вимір, Можливість відключення звуку, Звуковий сигнал, Калібрування, Конструкція з екопластику, Підсвічування дисплея, Точність та миттєвість
Тип: Інфрачервоний
Гарантія: 24 місяці
Вік: 0 місяців (від народження)

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари