• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код: 17300

Безконтактний термометр Ecotherm ST300(17300)

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Дитина не хоче йти в школу і несе Вам ртутний градусник, що показує позамежні значення? Не тут те було! ArhiMED EcoTherm ST 300 миттєво викриє симулянта. Точна температура менш ніж за секунду, малюк тільки відкрив рот щоб щось заперечити, а Ви вже показуєте йому екран безконтактного термометра - 36.6, пора йти в школу. Новинка від ArhiMED вимірює не лише температуру юних школярів, Ви зможете перевірити температуру їжі, яку підігрівали в мікрохвильовій печі, води в дитячій ванні і батареї, ледве гріючої зими. Архімед зробив безконтактний термометр ще доступнішим, не жертвуючи міцністю і надійністю.

ArhiMED EcoTherm ST 300 - новинка, яка по праву отримує корону

Спершу уявіть собі можливості які відкриються перед Вами як тільки до Вас в руки потрапить новенький безконтактний термометр ArhiMED EcoTherm ST 300. Блискавичний вимір температури, не роздягаючи новонароджену дитину і не тривоживши його сон. Більше не потрібно прохати 3‑х льотку "потримати ще трохи" і спокійно посидіти. Це взагалі реально в такому віці "спокійно посидіти"? Чоловік не встигне настраждатися, поки чекає результатів виміру своїх 37,2. Ви зможете заощадити в середньому близько години часу за день, і вагон з причепом нервів, користуючись інфрачервоним градусником. ArhiMED EcoTherm ST 300, це снайперська рушниця серед безконтактних термометрів - точна і блискавична - головне правильно вибрати місце виміру.

Інтернет-магазин "Babymedical" гаряче полюбив Arhimed, за незмінну європейську якість, доступну середньостатистичному жителеві України. Нічого зайвого, тільки точність, міцність і гарантія якості, ЄС, що відповідає високим стандартам. Із запалу з жару, зустрічайте і хапайте, поки не розібрали, адже ArhiMED EcoTherm ST 300 такий пиріжок.

Ціна убуває, а якість зростає - хіба таке буває?

Запитаєте Ви, а ми відповідаємо - Так! Технологія розвивається, стає доступнішою і відповідно дешевшою. Додати в інфрачервоні термометри Архімед нічого, а ось відточити до ідеалу наявне змогли, представивши світу ArhiMED EcoTherm ST 300. Переваги цієї моделі відкидають конкурентів далеко і на довго.

  • Ніяких кнопок ВКЛВЫКЛ, просто спустите курок наставивши інфрачервоний термометр на рекомендовану область тіла і отримаєте миттєвий результат на екрані, що підсвічується. Ніяких променів світла і різких звуків, які можуть злякати новонародженого. Після виміру просто залиште в спокої термометр і він відключиться самостійно впродовж 30 секунд бездіяльності.
  • Бездоганна якість лінзи і її надійне розміщення, трохи в глибині термометра, дає гарантію не однієї тисячі точних результатів. Ніяких подряпин і потертостей, для повного збереження протирайте лінзу спиртовою серветкою раз на тиждень. А точність до 0,1 З, що дозволяє знову повірити в чудеса.
  • Пам'ять на 32 осередки допоможе зберегти попередні виміри, щоб простежити динаміку і було що розповісти лікареві.
  • Діапазон вимірів для предметів і рідин від 0 до 100 З, дозволяє виміряти температуру і розігрітого супчику, молочка в пляшці і води у ванні. Малюк тягнеться до чайника, перевірте його температуру не своєю рукою, а інфрачервоним градусником ArhiMED EcoTherm ST 300. Це займе навіть менше часу.
    Виробник

    Arhimed

    Країна виробник

    Польща

    Тип

    Безконтактні

    Час виміру

    Миттєво

    Діапазон виміру

    0 - 100 °C

    Застосування

    Для дорослих, Для дітей

    Автоматичне виключення

    Є

    Кількість елементів пам'яті

    32

    Комплектація

    Термометр;
    Інструкція;
    Батареї;
    Гарантійний талон.

    Погрішність виміру

    0.1 °З

    Тип елементів живлення

    Батареї 2 x ААА

    Колір

    Зелений

    Ціна ділення

    0.1 °З

    Гарантія

    24 мес



Характеристики
Тип: Інфрачервоний

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари