• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 6736

Автокрісло Sirona M2 i - Size Victory Black - black арт.519000205(396736)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Прекрасна новинка! Sirona M2 i - Size - подальший розвиток моделі M i - Size компанії Cybex, яка відповідає новим вимогам Європейського стандарту R129(i - Size).

Автокрісло призначене для малюків, що мають зростання від 67 до 105 см(приблизно від 6 місяців до 4 років). На відміну від першого покоління, база спадкоємиці сумісна з усіма останніми автолюльками Cybex групи 0+.

Новий високотехнологічний дизайн розташовує до зручності дитини, надаючи багато місця для ніг. При цьому це не позначається на габаритах - крісло компактно і не займає багато місця навіть в невеликих автомобілях.

Додаткові функції управління нахилом однією рукою забезпечують зручність і комфорт в щоденному використанні. Крісло "росте" разом з дитиною, завдяки 11 положенням регулювання підголовника по висоті, разом з внутрішніми ременями. Має 5 положень при установці проти ходу руху і 3 положення при установці по ходу руху. Магнітні кліпси фіксації ременів полегшують висадку.

Модель оснащена передовою системою бічного захисту Cybex L.S.P. (Linear Side - Impact Protection) - енергія удару поглинається бічними елементами захисту, що висуваються, в зоні голови і шиї дитини.

Кріплення: Sirona M2 i - Size встановлюється на власну спеціальну базу, яка дозволяє легко і швидко змінити орієнтацію крісла на протилежну. База має кріплення isofix і регульований упор в підлогу. Установка особою проти ходу руху обов'язкова для дітей до 15 місяців(бажано і до 4 років включно). Штатні ремені автомобіля не використовуються. Дитина в кріслі фіксується внутрішніми 5-точковими ременями.

Особливості і переваги автокрісла Sirona M2 i - Size:

  • продовження лінійки моделей Cybex, що відповідають новому стандарту i, - Size
  • призначена для малюків зростанням від 67 до 105 см(приблизно від 6 місяців до 4 років)
  • підвищений комфорт для дітей високого зросту завдяки збільшеному місцю для ніг
  • функція управління нахилом однією рукою підвищує зручність в щоденному використанні
  • 11 положень регулювання підголовника разом з ременями
  • 5 положень при установці проти ходу руху і 3 положення при установці по ходу руху система L.S.P. (Linear Side - Impact Protection) бічного захисту зони голови і шиї
  • 5-точкові ремені з єдиним регулюванням натягнення одним рухом
  • компактні розміри автокрісла зручні для установки в невеликих автомобілях

Габарити:(У × Ш × Г), см: 68 × 44 × 63.5

Вес: 15 кг

Тип установки : Проти ходу руху

Кількість точок кріплення : 5

Регулювання: Нахилу спинки

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари