• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: SP150-20-032-015

Коляска-трансформер Infant Car Seat Racing Green(SP150 - 20-032-015)

16 399,00 грн*16071.02 грн ціна для учасників “Agu-club”

Оплата частинами
4 платежа
Оплата частинами
4 платежа

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

дитяче автокрісло-коляска Doona - це інноваційна модель, що не має аналогів. Це гібрид автокрісла для дітей з народження до 13 кг і компактної прогулочної коляски. Дитяче автокрісло-перенесення групи 0+ часто буває треба використати і поза автомобілем. Зазвичай виробники вирішують цю проблему наявністю адаптерів, що дозволяє встановити автокрісло на шасі модульної коляски, класичної або прогулочної. Але у такому разі потрібно додаткове місце у багажнику для перевезення шасі, а установка вимагає часу. І якщо коляска потрібна для поїздки в торговий центр або поїздки по місту, використання великого шасі не виправдовує себе. У такому разі на виручку приходить супер сучасне і практичне автокрісло-коляска Doona, у якого колеса вбудовані в автокрісло. Досить зняти автокрісло з сидіння, одним рухом розкласти їх і висунути ручку - і ви з малюком готові до прогулянки або походу за покупками.

Окрім використання автокрісла із складеними колесами для поїздок в автомобілі, воно ідеально підходить для авіаперельотів, в якості люльки - перенесення.

Doona розроблено з урахуванням сучасного стандарту безпеки ECE R44/04, і в новітніх краш-тестах заслужило оцінку "добре". Високий рівень безпеки досягається тим, що стінки автокрісла виготовлені з двох шарів пластмаси з прошарками з пінополістиролу, піни і текстилю. Додатковий бічний захист також забезпечують складені колеса, а складена ручка при установці автокрісла на сидінні автомобіля упирається в його спинку і переймає на себе основний удар при фронтальному зіткненні. Крісло встановлюється в автомобілі особою проти ходу руху штатним триточковим ременем безпеки. Таке кріплення універсальне, і підходить для більшості автомобілів. А якщо ваш автомобіль має систему кріплень Isofix, те ви можете придбати додатково базу Isofix, і встановлювати на неї автокрісло Doona одним рухом. Використання автокрісла разом з базою Isofix є не лише зручнішим, але і найбільш безпечним на даний момент способом кріплення. Для фіксації малюка на сидінні використовуються п'ятиточкові ремені безпеки з м'якими накладками. Незважаючи на ергономічну форму чаші автокрісла, не рекомендується довго тримати малюка пристебнутим, в тривалих поїздках треба робити для нього перерви.

При використанні автокрісла Doona в якості коляски розкривається легке алюмінієве шасі. При цьому система Click страхує від його мимовільного складання-розкладання, а ручка, будучи розкладеною, не складеться самостійно. Невеликі надувні колеса, передні з яких забезпечені шарикопідшипниками, обертаються для більшої маневреності. Ви можете не боятися забруднити ними салон автомобіля після прогулянки в погану погоду, адже до них можна додатково придбати пластикові ковпаки-чохли. В умовах міста, в торгових центрах, на прогулянці в парку Doona буде таким же зручним засобом пересування, як і звична прогулочна коляска, компактним і простим в управлінні. Малюк подорожує поза автомобілем в положенні "лицем до мами", що особливо важливо для прогулянок з малюками віком до року. Творці моделі потурбувалися про те, щоб розвантажити руки під час поїздки і передбачені декілька варіантів сумок на усі випадки життя, які можна підібрати під колір автокрісла і придбати окремо, - маленька сумка, яка вішається на ручку, сумка з великою кількістю кишень, яка вішається на спинку, і, нарешті, підпряжний відсік для зберігання, замінюючий кошик для покупок. Усі вони відмінно збалансовані і не порушують рівноваги коляски-автокресла під час поїздки.

Ще одна необхідна для них деталь конструкції - це наявність в комплекті вкладиша для новонароджених. Ця деталь анатомічної форми виготовлена з гіпоалергенної вугільно-бамбукової тканини, що має антибактеріальні властивості, на якій влітку малюкові не буде задушливо, а зимой-холодно. При цьому вкладиш добре зафіксований в центральній точці і не сповзає під час поїздки.

Оббивка автокрісла виконана з натуральних тканин, внутрішню підкладку легко зняти і попрати.

Унікальне автокрісло Doona важить 7 кг у мінімальній комплектації, тому використати його в якості люльки-перенесення, несучи в руках, не дуже зручно. Воно пристосоване якраз для того, щоб звести такі перенесення до мінімуму і котити коляску-автокресло на колесах.

Характеристики:

  • Вікова група: 0+ (0-13 кг)
  • Спосіб кріплення в автомобілі: триточковий штатний ремінь
  • Спосіб установки в автомобілі: проти ходу руху
  • Ремені безпеки : внутрішні п'ятиточкові
  • Кількість положень спинки : 1
  • Регулювання нахилу спинки : немає
  • Положення для сну: так
  • Регулювання висоти підголовника : немає
  • М'який підголовник: так
  • Регулювання крісла по ширині: немає
  • Захист від бічних ударів: так
  • Наявність бази : немає
  • Можливість зняти і попрати покриття : так
  • Вкладиш для новонародженого: так
  • Можливість установки на шасі коляски : немає
  • Капюшон від сонця: так
  • Ручка для транспортування: так
  • Стандарт ECE R44/04: так

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари