• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 4476

Автокрісло Elian - fix Plus Lux Black black арт.617000212(124476)

Ціна по запиту
Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Elian - fix поповнює колекцію gb Platinum автокріслом для дітей приблизно від 3 до 12 років. Elian - fix поєднує кращі і безпечніші якості і функції по новітніх розробках у сфері безпеки, що вже представлені в прогнозах дизайну майбутнього.

  • Від 3 до 12 років, період, впродовж якого Використовують автокрісло, за цей час діти підростають приблизно на 60 см Elian - Fixрегулюється в 12 позиціях згідно зростання і ваги Вашої дитини : максимальні 8 см завширшки і 20 см в довжину.
  • Сітчасті вентиляційні канали проходять через спинку і сидіння автокрісла. Повітря проходить через отвори над покриттям автокрісла і забезпечує комфортну температуру сидіння навіть в найжаркіші дні.
  • Система захисту від бічного удару(L.S.P.) разом із столиком безпеки поглинають силу удару. Вплив бічного зіткнення частково спрямовується у бік протекторів шиї і плечей.
  • Розкладна спинка ідеально регулюється відповідно до сидіння в машині і гарантує оптимальну установку в різних транспортних засобах.
  • Система кріплення ISOFIX робить автокрісло стійкішим і безпечнішим. Elian - fix можна використати в автомобілях, де не передбачена система ISOFIX, можна закріплювати автокрісло ременем безпеки.
  • Поглинає силу удару і направляє її в протилежних сторону від дитини.
  • Запатентований розкладний підголовник тримає голову і шию дитини у безпечній зоні.
Група: Група 2-3
Зростання дитини : з 100см до 145см
Вік: з 3-х років до 12-ти років
Бренд: GB(Goodbaby)
Гарантія: 24 мес
Вес дитини : з 15кг до 36кг
Напрям поїздки : По ходу руху
Установка на коляску: Ні
Кількість режимів відпочинку : Ні
Власні ремені безпеки : Без ременів
Столик безпеки : Ні
Штатний ремінь: Так
Регулювання підголовника : 12
Кріплення автокрісла : Штатний ремінь або ISOFIX
Додатковий бічний захист: Так
Тканини стираються в машинці: Так
Стандарт безпеки : ECE R44/04

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари