• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 520002390

Автокрісло Solution Z i - Fix Deep Black black(4058511907444)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Cybex Solution Z i - Fix є вдосконаленою моделлю Solution Z - Fix, до усіх особливостей і надійної безпеки "старшого брата" додалася ще одна важлива деталь - автокрісло тепер відповідає новітньому стандарту i - Size(UN R129/03) !

Z i - Fix росте з вашою дитиною від 3 до 12 років. Пропонуючи 12 позицій, головні і плечові захисні пристрої можуть регулюватися по висоті з автоматичним регулюванням ширини для задоволення індивідуальних потреб дитини.

  • Захисні подушки CYBEX є частиною підголовника і направляють голову у безпечне положення під час аварії.
  • Енергопоглинаюча оболонка абсорбує силу удару і направляє їх в протилежну сторону від дитини.
  • L.S.P. System Plus - оптимізована лінійна система захисту від бічного удару поглинає енергію удару на дуже ранній стадії. L.S.P. System Plus рішення Z i - Fix забезпечує підвищену безпеку у разі бічного зіткнення. Вона зменшує силу побічного удару приблизно на 25%.
  • Ідеально пристосовується до будь-якого сидіння автомобіля.
  • Регульований підголовник - це запатентована технологія, яка запобігає перекиданню голови дитини під час сну. Це гарантує, що голова дитини залишається в зоні безпеки у будь-який час. Незамінним елементом концепції безпеки серії автокрісел Solution являється запатентований трипозиційний підголовник. Завдяки цьому голова дитини нахиляється назад, що запобігає небезпечному перекиданню під час сну. Чутлива область голови і шиї дитини захищена при бічному зіткненні, оскільки вона залишається в зоні безпеки автокрісла.
  • Вбудована система вентиляції Solution Z i - Fix забезпечує комфортну температуру для вашої дитини навіть в жаркі дні. Повітря циркулируется через вентиляційні отвори під кришкою сидіння і спрямовується від дитини додатковими отворами в спинці. Це забезпечує комфортну температуру сидіння навіть в жаркі дні.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари