• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: 520002398

Автокрісло Solution Z i - Fix Plus Mustard Yellow yellow(4058511908243)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Комфортне і безпечне дитяче автокрісло Cybex Solution Z - fix Plus випущене в лаконічному сучасному дизайні з використанням найсучасніших матеріалів.
Також представлена модель оснащена надійним підголовником поліпшеної конструкції, який регулюється по висоті.
Передбачено регулювання по висоті і ширині в декількох положеннях.
Дитяче автокрісло Cybex Solution Z - fix оснащено оптимізованою системою лінійного бічного захисту нового покоління L.S.P. System Plus.
Також на нього встановлені власні бічні подушки безпеки.
Представлена модель фіксується за допомогою сучасної системи кріплень Isofix.
Комфортабельне крісло оснащене системою циркуляції повітря.
Усі ці інновації, зібрані в одній моделі автомобільного крісла, роблять його унікальним за параметрами безпеки і комфортності.

Переваги Cybex автокрісла Solution Z - fix
Поліпшена концепція підголовника автокрісла Cybex Solution Z - fix виключає можливість того, що голова пасажира небезпечно завалюватиметься, якщо він засне.
Особлива конструкція каркаса крісла припускає зміщення тазу вперед при відкиданні.
Завдяки особливим улавливателям підголовника голова пасажира не буде травмована навіть при дуже сильному і раптовому бічному ударі.
Для того, щоб крісло залишалося однаково безпечним для усіх вікових груп пасажирів, в моделі Cybex Solution Z - fix передбачена можливість одним рухом виставити оптимальну ширину, висоту і глибину сидіння.
Завдяки наявності системи LSP System Plus кінетична енергія гаситься швидко, рівномірно розподіляючись по усій бічній площині крісла, при цьому одночасно робиться безпечна фіксація шийного відділу і голови пасажира.

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари