• Все про товар
  • Опис
  • Схожі товари

Код: MF01-EU/GRN

Бустер Denim Green(MF01 - EU/GRN)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація

Mifold - нове революційне рішення для безпеки дітей в автомобілі. З цим компактним портативним пристроєм ваша дитина буде в цілковитій безпеці у будь-якому автомобілі!

Міцний металевий корпус з алюмінію марки 6061(міцний, як сталь) і Dupont Delrin 100ST - надміцний пластмасовий полімер, забезпечують чудову удароміцність.

Дитяче автокрісло Mifold складається і легко поміщається у безладі автомобіля, його також можна покласти в рюкзак - Mifold можна носити з собою і використати у будь-якому автомобілі! Це - нове дитяче автомобільне крісло-бустер, яке в 10 разів менше звичайних дитячих крісел, і в стільки ж разів безпечніше. Це найсучасніше, компактніше і портативне дитяче автомобільне крісло з усіх існуючих.

Кріплення автомобільним штатним триточковим ременем.

Установка бустера займає менше 30 секунд. Бустер Mifold адаптує автомобільний ремінь безпеки для правильного прилягання до тіла дитини. У результаті, при зіткненні дитина захищена так само, як і дорослий.
Регулюється три положення ширини : "маленька", "середня" і "велика" з повністю змінюваною висотою плеча. Импользуется технологія набивання піною для додаткового комфорту, бустер залишається прохолодним навіть в жаркі дні.

Установка:

  • Відрегулюйте Mifold по розмірах дитини : ширину бічних ручок і довжину плечового ременя
  • Застебніть ремінь безпеки і вставте поясний ремінь в обоє направляючі Mifold для поясного ременя
  • Защипніть плечовий ремінець Mifold на грудній частині ременя безпеки, щоб зафіксувати його на плечі

Особливості моделі.

Портативне автокрісло-бустер Mifold регулює дорослий ремінь безпеки так, що він надійно фіксує дитину. Два червоні направляючі ремені безпеки утримують поясний ремінь на стегнових кістках. Плечовий ремінець і червоний фіксатор вирівнюють грудний ремінь з плечем дитини.

Звичайні дитячі автомобільні крісла піднімають сидячу дитину до рівня дорослого. Mifold робить прямо протилежне: замість того, щоб піднімати дитину, крісло опускає ремінь безпеки автомобіля до рівня зростання дитини і фіксує його в трьох точках.

Два фіксатори розташовуються по обидві сторони від стегон дитини і надійно утримують поясний ремінь безпеки в області стегнових кісток, не даючи ременю підніматися до живота дитини. Для щільного прилягання ці бічні фіксатори регулюють довжину ременя в 3х положеннях - відповідно до розміру дитини.

Третій фіксатор, який знаходиться на кінці ремінця Mifold, кріпиться до автомобільного нагрудного ременя безпеки і надійно утримує його на плечових кістках в області ключиці - на безпечній відстані від особи і шиї.

Бустер легко миється м'яким мильним розчином, промивається, а потім сушиться на повітрі.

Розміри: 12 х 24 х 4 см
Вес: 0.7 кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари