• Все про товар
  • Опис
  • Характеристики
  • Схожі товари

Код:

Автомобільне сидіння Lars(LARS)

Наразі товар відсутній

Доставка

Терміни доставки: 1 - 4 дні

Способи оплати: 1. Готівка 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата 7. Оплата готівкою при отриманні

Замовлення до 1000 грн. відправляємо за передоплатою. Вартість доставки за тарифами перевізника. Вартість післяплати 20грн. + 2% від суми

Терміни доставки: 1 - 3 дні

Способи оплати: 1. Готівка (при замовленні від 500 грн) 2. На картку ПриватБанку 3. На картку Монобанку 4. На рахунок Підприємства 5. Оплата частинами (Моно Банк) 6. Онлайн оплата

Інформація
  • У сидіння поміщений спеціальний шар поролону, який підлаштовується під вагу і статуру дитини . Використання цієї технології знімає навантаження з хребта дитини.
  • Завдяки 6-ступінчастою регулюванню висоти підголовник Ларса адаптується до будь-якого типу статури дитини і буде його супутником на довгі роки.

Lars - це безпечне і просте в установці дитяче автокрісло. Широкий поглиблений підголовник значно підвищує безпеку маленького пасажира. Спеціальні панелі поглинають силу удару при бічному або задньому зіткненні, забезпечуючи найвищий рівень безпеки з усіх боків.

Елегантний, зручний і приємний для шкіри матеріал ідеально підходить для тривалих подорожей. Оббивку легко зняти і попрати в пральній машині. Тільки чищення пилососом видаляє велику частину бруду.

Підлокітники значно підвищують комфорт при водінні в далеких поїздках. Вони уникають оніміння і постійної напруги м'язів обох рук, завдяки чому подорож не буде стомливою для дитини.

Завдяки тим, що направляють ремені не плутаються і утримуються в правильному положенні. Їх розташування було спроектоване таким чином, що у разі аварії ремінь зупиняється на тих, що направляють, не здавлюючи таз дитини.

Ларс був протестований відомою незалежною лабораторією Tass International. Краш-тести включали установку особою вперед з пристебнутим ременем безпеки.

Ваговий діапазон:15-36 кг
Розміри:52 х 45 х 68-76 см
Характеристики
Допустима вага: 15-36 кг

Відгуки

Еще никто не написал отзыв про этот товар.

Будьте первым!

Якщо Ви хочете залишити коментар, будь ласка, 

авторизируйтесь

Схожі товари